Jeremias Rodriguez vädjar till produktionen och hämnas på…

I det populära avsnittet Island 2022, som sändes torsdagen den 7 april, ägnas omfattande utrymme åt bråket mellan Jeremias, Gustavo Rodriguez och Ilona Staller. Men vilka är orsakerna som ledde till de hårda striderna?

Gustavo och Jeremias Rodriguez den anklagade Ilona Staller För att vara ett undanflyktsförsök bröt hon samman i tårar:

Detta är ren fulhet. Jag gillar inte vad de säger. Vad ska jag göra? rensa den här platsen? (Gustavo, Ed) sa också till mig att om han lagade mat skulle han inte ge mig mat. Inse hur vi är på den här ön.

Gustavo Rodriguez Använd hårda toner:

Håll käften, gör ingenting! Prata bättre om ditt barn.

H Ilona Staller Hon blev arg och svarade:

Låt mig inte prata om min son för jag kan också bli förbannad. Men hur vågar du?

a ilary plassi Ilona förklarade:

Jag blev upprörd, vi åkte och fiskade med Roger och vi fick även fem sorters kaktusar utöver fisken. Jag kastar mig inte alltid framför kamerorna för att visa. Det var ilska. Var och en av oss gör något. Vi jobbar alla hårt.


Läs också: Isola Dei Famosi: Jeremias hoppar av showen? Varje misstag…


Berömd ö: Luxuria skäller ut Jeremias för …

Cicciolina Ibn -2-2Vladimir Lyx Han fann Rodriguez inställning till Ilona Staller i dålig smak:

Gustavo Om du trodde att bara människor som gjorde något eller fiskade hade rätt att äta så förstod du inte öns anda. Du förstod ingenting om andan i samhället. Jeremias, jag tvivlar. Är du inte arg på henne, som du gjorde med Carmen Di Pietro, när en är nominerad, omger du dig med att ta ut den? Det här är inte coolt. Istället älskade jag solidariteten mellan Laurie och Ilona.

Jeremias Rodriguez Men han tog det inte alls bra:

Ilona förolämpade mig och du satte inte den delen. De förolämpade mig och bar det inte, det här passar inte mig.

Hårda strider fortsätter med Luxurias svar:

Jeremias talade om Ilonas son, inser du vad du fortsatte med att säga till Ilona? Be om ursäkt istället för att rättfärdiga dig själv. Det är något som inte kan höras.

Gustavo ingrep med ett förtydligande, och sedan avtog diskussionen och lämnade de trötta utstötta i fred:

Det är inte sant att jag sa till henne att jag inte skulle mata henne. Jag sa att om den blinde respekterade henne, som du säger, skulle han inte mata henne.


Du kanske är intresserad av: Cecilia Rodriguez avslöjar allt om Jeremias och Sully: de var för mycket …

Se även  Vad kommer att hända i nästa avsnitt. Förskott 18 april

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.