”Jag var i en mörk tunnel”

Den före detta herr- och damtronistan i Genua och tidigare urval av Sophie Codigoni delade en rörande video på sociala medier där hon pratade om ett särskilt svårt ögonblick hon upplevde och vikten av att be om hjälp.

dex Genoese tronista av män och kvinnor och tidigare val av Sophie Codejoni Matteo Ranieri, Dela en touch video Han berättar i sociala medier om en särskilt svår stund han haft och vikten av att söka hjälp och stöd från professionella personer som verkligen kan lyfta oss.

Män och kvinnor Matteo Ranieri: ”Skäms inte, du är inte de enda som går igenom dåliga stunder och svåra perioder, vi pratar inte mycket om dem eftersom de är smärtsamma.”

Matteo Dela videon minuter efter att du avslutat mötet med psykolog.

”Igår bestämde jag mig för att spela in den här videon – skrev Matteo i bildtexten – när jag tittar på den nu inser jag att jag glömt många saker som jag ville säga. Men det är priset för spontanitet. Jag kan göra det igen hemma, förbättra orden, säga allt som kommer till mig Nu med ett klart sinne. Men det blir inte samma sak. I videon säger jag ”Jag gör det för att det är viktigt att prata om”, och det tror jag mycket på. Men nu när jag är här och skriver tror jag att jag också gjorde det delvis för ett av mina behov. Kanske för att komma ur mig lite. Den här känslan av illamående, som alltid visar sig objuden. Vad jag försöker säga med mina ord är: Om du inte är okej, försök att be om lite hjälp Skäms inte, är det inte bara du som går igenom dåliga stunder och svåra perioder, det sägs bara lite om det, för det gör ont.” Det gjorde ont i mig också. Jag är säker på att inte alla kommer att kunna förstå, men det spelar ingen roll. ”Havet är gjort av droppar.”

till’Tidigare tronista Sedan bifogade han inlägget till en video där han meddelade:

”Jag skulle säga att det gick bra med psykologen, i den meningen – även från mitt ansikte ser det förmodligen inte ut som det – jag är bättre”, började Matteo på Instagram – han hjälpte mig, han hjälper mig alltid för att gå in det är viktigt att vi jobbar på oss själva, både när vi har det sämre än när vi mår bra, och ännu mer när vi inte mår bra. […] Jag tycker att det är viktigt att prata om det oavsett. Jag är en väldigt blyg person, men jag förstår också att det är viktigt att avslöja sig själv ibland. Eftersom vi delar mycket skitsnack, ge mig den termen. När jag inte mår bra söker jag på internet, eller hur? Jag försöker skriva ner hur jag känner för att försöka hitta någon som har det jag har och kanske känner mig mindre ensam. Så att du inte tycker att jag är konstig, galen… Jag skulle vilja se en video där en pojke eller tjej säger: ”Åh, titta, jag är också sjuk, oroa dig inte, du kan jobba på det. Jag jobbar också på att förbättra mig själv.”

Matteo Sedan fortsatte han:

”Första gången jag gick till en psykiater var jag 16 år, det var efter en panikattack, och sedan jobbade jag på mig själv. För när du får en panikattack, när du får en panikattack, är den största rädslan du har vad du har. känna.” ”Vad som händer är att det kommer tillbaka till dig, och det kommer tillbaka till dig. Det är en känsla som inte kan definieras i ord… Men om du har ett anfall betyder det att det är något fel. Och så har du att följa vägen och arbeta med den saken.”[…]”.

”Att gå till en psykiater är inte dumt. Jag känner många människor som låtsas som att de inte har problem, människor som inte accepterar att vara sjuka. Men de går inte vidare efter det… Jag har haft en stort liv.” ”När jag var 24 efter en familjetragedi. Jag säger det här ärligt: ​​Om psykiatern inte var där för att hjälpa mig, jag vet inte… Jag kunde inte se ljuset alls, jag var en röra.” mörk tunnel. Sista saken: Vänta inte med att hamna i ”limbo”, som jag kallar det, som hände mig. För då är det riktigt jobbigt… Så mitt råd är: Är du inte okej? Prova ”Du bör gå en kurs hos en psykiater eftersom terapi kan hjälpa dig mycket. Det kan få dig att förstå mycket om dig själv och det här är viktigt.”

Ta reda på de senaste nyheterna om män och kvinnor.

Se även  Marvel har redan hittat en ersättare Jonathan Majors för rollen...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *