”Jag slog två personer, smällarna och sparkarna började.”

Den chockerande bekännelsen av den sista karossen är eliminerad från L’Isola dei Famosi.

Chockerande upptäckter vid L’Isola dei Famosi. innan du ger bort en fil Reality show med Ilary Blasey som värdOch Corinne Cleary Berätta för andra äventyrare att han har De misshandlade två personer och förlorade ett jobb av just denna anledning.

Corinne Cleary rockar allt i L’Isola dei Famosi

Sista avsnittet av Kändisönsom sändes förra måndagen den 29 maj 2023 på kanal 5markerade det sista elimineringen från spelet Corinne Cleary. Som rapporterats av Biccy, men skådespelerskan innan hon lämnade Honduras lät sig själv gå till några Bekännelser som bokstavligen slog ut alla orörliga:

Det är inte sant att jag är ett nattduksbord eller en väderflöjel. Jag sänker mig inte och bråkar inte […] Jag har en 50-årig karriär, jag slog två personer, en man och en kvinna, började smälla och sparka. De ville lägga vantarna på mig, jag blev av med jobbet och tog ansvar. Men att bråka med en kollega föll mig aldrig in. Så jag är bara sån..

Läs också
Män och kvinnors tidigare ansikte krossar L’Isola dei Famosi och GF Vip-kommentatorer

Idag lär jag mig att observera och mina ögon öppnas. Men jag ändrar inte min karaktär för att spela ett litet spel som håller i mig i två månader. Jag är fortfarande mig själv tills nu. Då lovade jag mina syskonbarn. Att jag skulle ta linjen att vara bra och vältränad, inte en fighter. Period och framåt, jag ändrar mig definitivt inte. Om jag går ut imorgon bryr jag mig inte. Jag är jag och jag förändras definitivt inte. Jag har gjort mig känd för vem jag är, för Corinne, inte för någon jag faktiskt inte är. Alla som känner mig vet att jag är gjord på det sättet.

Kolla in de senaste nyheterna om Kändisön.

Se även  Kung Karl fattade sitt beslut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *