Jag ska inte skaffa barn om jag inte har en årsinkomst på 300 000 euro.

ung man Influencer Han är 23 år gammal, Jenny ÄlsklingHan uppgav att han inte har för avsikt att bli en mammaOm de inte erbjuder henne en årlig bonus på 300 000 euro. Som rapporterats Daily Starden 23-åriga Londonbor har sina prioriteringar klara och är aldrig villig att kompromissa.

Vad Jenny Darling frågar

Jenny Darling, innehållsskaparen, kommer ursprungligen från Bishopsgate, ett område i den östra regionen av London. ”Jag ville aldrig ha barn, men om jag träffar rätt person… vem vet”, förklarade flickan. Dessa är villkoren som dikteras av 23-åringen: äktenskapOch äktenskapsförordet, och till sist drömresan innan förlossningen.

Efter förlossningen kommer Jenny att kräva 300 tusen euro: ”Jag behöver det för behandling, för den personliga tränaren och i allmänhet för att investera i min framtid och barnets framtid”, sa influencern. Den unga kvinnan förklarade: ”Moderskapet är ett offer. Jag kan inte utsätta min kropp för sånt här tryck… gratis.”

Utöver de nyss nämnda önskemålen tillade Jenny också: en barnskötare och en hembiträde, särskilt under de första månaderna efter förlossningen. ”Jag vet inte hur du kan laga mat, städa och arbeta under moderskap,” sa influencern. ”Jag kan aldrig.”

Läs hela artikeln
Det är Leggo.it

Se även  Få ditt golv att glänsa igen: använd denna exceptionella ingrediens...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *