”Jag ringer bara min far” – Corriere.it

Från Giovanna Cavalli

Avslaget gjorde konstkritikern rasande: han provocerade fram ett erbjudande på 100 tusen euro. ”För en som hon som frekventerade modescenen hade det passat bra för henne, hon gjorde sig ett namn. Och han korsade mig inte för att köpa en Dior-väska värd två tusen och 800 euro.”

När han är inblandad går det alltid åt motsatt håll. Och här är han Vittorio Sagarbi är arg på sin 22-åriga dotter Evelina, som inte vill gå till storebror Phoebe ”För att det är mycket skvaller i huset ändå De ringer mig bara för att du är pappaSa han och tackade upprepade gånger nej till uppvaktningen av Kanal 5.

sarkasm pappa

«galna saker, Alfonso Signorini och Irene Girgo sökte och ringde henne, och hon svarade inte ens i telefonen, hon var i dimman, så de kom till mig, säger konstkritikernas prins med den vanliga impulsen, inte alls stolt över detta stor vägran.” Alla säger till henne att hon var bra och heroisk, geni, kreativ i att motstå frestelser. men inte, Hon agerade som en gata… Det är vad, illvillig mot sig själv och skadlig för andra. Vi bråkade om den här historien och har inte pratat med varandra på flera månader. Sedan dyker hon upp igen med tillgivenhet, jag säger dig för … för plånboken.”

Tester och ersättning nekad

Minst fyra gånger så mycket som Gf Vip har gett henne ett datum för auditions, både tidigare och för nästa version av dokusåpan (rollbesättningen är nu klar). ”Och hon dök inte upp, förstår du? Hon fruktade negativ publicitet och skvaller, och det verkade inte vara ett program hon förtjänade. Balett, om man har en stark personlighet vet de hur de ska stå upp för sig själva, även i en degraderad miljö, annars betyder det att han har lite hänsyn till sig själv”, upprepar mina ungdomar: ”Mycket som händer på tv, bråk, idioter glömmer folk snabbt. När de tecknade mig 1991 spel nioDe betalade mig fem miljoner lira för att spela idiot. Det är klart att jag accepterade och gjorde det bra. De erbjöd dig 100 000 euro, vad spottar du på?».

Dior väska

En oförlåtlig synd, enligt honom. ”När du tjänar pengar är det alltid moraliskt rätt. För en sådan som hon som frekventerade modescenen skulle till och med beröra underhållningsvärlden ha varit rätt för henne, hon har gjort sig känd. betala hans räkningar. Och han kom inte för att korsfästa mig för att köpa en Dior-väska för två tusen och 800 euroSadel, för att vara exakt. Evelina skrev till honom på Whatsapp: ”På sitt sätt är det här verkligen oumbärliga konstverk!”. ”Jag inser att jag bad dig om en dyr present, men för mig är det inte bara en lyxpresent , det är en verklig sak för tillbedjan.” .

tillgivna sms

Och det var här pappa Vittorio anklagade henne för ”nej”. StorebrorHan kunde ha betalat denna avgift och inte krävt den av mig. Han kastade en chans eftersom han ansåg att det var skadligt för hans image, det är fortfarande en form av slöseri. Bah, äntligen Jag introducerade den också för min vän, VD för Dior och väskan komEftersom alla föräldrar har samma svagheter. Och mina ungdomar kom tillbaka med detta sista meddelande: ”Ju mer tiden går och jag ser situationer, desto gladare och stoltare är jag över hur du är… Jag inser att Jag kunde inte stå ut med en mild och undergiven pappaJag har velat berätta för dig ett tag.” Signatur: Evelina.

Se även  Paolo Bonolis, House of Dreams: Pictures

5 augusti 2022 (ändring 5 augusti 2022 | 08:17)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *