”Jag låtsades att jag inte såg”

klick Tillägna en låt till Maria de Felipe efter hennes mans försvinnande Maurice Costanzo. klick och andra skolelever Amici De var tvungna att lämna tillbaka tröjorna de hade tjänat och spelat för att få tillgång till den andra etappen av kvällsprogrammet. Under föreställningen sjöng några outgivna låtar som Cricca ville tillägna programledaren.

Vänner, på kvällen: Alla elever är finalister i programmet

Rivalens låt heter Damned Happiness. Texten i sista delen lyder: «Jävla lycka och den absoluta övertygelsen om att även om vi inte ändrar så ändrar vi saker och ting kommer du ihåg att du för ett år sedan satt på kanten av ditt hjärta så hårt i en famn men din famn tillhör dem som lämnar». Det var just dessa ord som den unge konstnären ville tillägna Maria, som nyligen blivit änka.

Tacksägelse

Efter att ha sjungit ser vi tillgivenheten hos Cricca som vänder sig till Maria De Filippi, ler mot henne och sedan välkomnar henne och vänder henne ryggen. Med den här gesten trodde många att han ville visa sin närhet till programledaren som tackade för idén. ”Jag såg, men jag låtsades att jag inte såg. När jag låtsas inte se, låtsas jag inte se, men jag ser fortfarande. Men jag såg att du vände mig ryggen medan jag sprang och sa till mig själv: ’Det är Okej.

Läs hela artikeln
Det är Leggo.it

Se även  På scen - RAI الصحفي presstjänst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *