”Jag har lidit i månader”
De maskerad sångare Identifiering Soleluna. Soleluna Han förlorade första matchen mot kameleont, som istället fortsätter den slutliga användningsvägen som programmet gjort Millie Carlucci .

Isola di Famusi, Alvin tapet: ”Kritiska ögonblick … vi såg inte allt live”

Den maskerade sångaren Soleluna är Cristiano Malgoglio

De maskerad sångare Identifiering Solelunasom förlorar den första matchen mot honom kameleont. Under täckmantel av hans program Millie Carlucci gömde sig Christian Malgogliosom domarna och publiken hemma allmänt förutspådde: ”Tack för att du bjöd in mig till ett så förtjusande program – förklaring Cristiano Efter att masken avslöjats – jag är glad att han i detta svåra ögonblick presenterar denna svårfångade show. Jag har en cirkel i huvudet, då ville jag fråga Milli Vem ska betala för livmoderhalsen, jag måste stämma dig och Ray … I en månad var masken mitt lidande. En sten på mitt huvud när jag såg den skrek jag! ».

Katrina Palivo Försökte ringa honom på telefon i tidigare avsnitt, direkt efter att hans mask visades, svarade han: ”Jag har många människor som imiterar mig – han avslöjade Malgioglio – Savino, Max Giusti … ». kameleont Istället fortsätter han sin resa in i finalen och enligt domarnas förutsägelser kan Riccardo Rossi, Claudio Amendola, Alessandro Borghese, Danielle De Rossi och Bobby Solo gömma sig under hans mask.
Senaste uppdatering: fredagen den 1 april 2022 klockan 23:48© Reproduktion reserverad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *