”Jag har inte njutit av de senaste fem åren i United, jag undrar vad min roll är. Jag led av depression”

Nu verkar det som att Paul Pogbas äventyr i Manchester United har tagit slut. Detta är vad som kan utläsas av hans ord på Le Figaro: ”Jag måste vara ärlig. Jag gillade inte de senaste fem åren alls. Och även i år kommer vi inte att vinna någonting… oavsett om det är i Manchester eller en annan klubb jag vill vinna troféer. ”Med Frankrike är allt bra. Jag spelar, jag gör det i min liga, jag känner förtroendet från tränaren och mina lagkamrater. I Manchester är det svårt att ha samma regelbundenhet när det är ofta så många förändringar, både i rollerna och i rollerna mina lagkamrater i laget eller i spelsystemen. Med Bleos har jag min liga, i Manchester, vad är min roll, undrar jag?”.


Sedan erkände han: ”Jag har haft depression i min karriär, men vi pratar inte om det. Ibland vet du inte att du är det, du vill bara isolera dig själv och vara ensam: det här är omisskännliga tecken. ”


Om heminbrottet han drabbades av under matchen mot Atlético Madrid: ”Jag och min familj mår bra. Jag hade en ganska överraskande vecka, han började komma på att jag inte skulle spela från start. Sedan fick vi sparken, och efter att jag kom hem fick jag reda på att det hade gjorts inbrott i mitt hus från tre personer sedan. De öppnade kassaskåpet där min mammas smycken fanns, min stiliga världsmästare…Det som skrämde mig mest var att mina två barn var hemma med barnskötaren under olyckan. Jag hörde allt som kallas min fru och säkerhet, sedan låste jag in sig i ett rum med barnen. I flera dagar var hon chockad. Det viktigaste är att mina barn är friska.”

Se även  "Jag talar portugisiska för att..." Livesändning efter matchen mellan Sassuolo och Roma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *