”Jag gjorde inte fred med min far.”

Ghali blåser ut 31 ljus idag Han ägnar sig åt en lång, sorglig meditation, som han lägger upp på sin Instagram-profil. «Jag går fortfarande på sidorna av vägarna som en lina i dag. På gränsen till mitt humör – skriver rapparen, född i Milano och av tunisiskt ursprung, åtföljd av ett foto som visar honom som ett leende barn på kanten av en rabatt -. ”Jag har inte lärt mig hur man lever min födelsedag på rätt sätt än, men det kanske inte finns något rätt sätt.”

Sångaren ”Casa Mia” och ”Pabrik” fortsätter att förklara orsaken till hans psykologiska tillstånd. «Det är som den här dagen – confessa Ghali -, Varje år stod jag inför min största synd: att inte försona mig med min far. Min pappa och jag föddes samma dag och samma månad, och situationen har varit densamma länge nu.” Konstnären berättade flera gånger om sin svåra barndom och det där Hans pappa hamnade i fängelse när han var ung, Han lämnade sin mamma, som han står väldigt näraAtt uppfostra honom ensam. Att besöka sin far i San Vittorefängelset verkade så normalt för Galli att han trodde att alla barn gjorde samma sak.

”Ärligt talat, om de gav mig ett lögndetektortest just nu”, fortsätter rapparen, Min pappa kanske inte är orsaken till mitt humör på min födelsedag. Det kan vara det kollektiva medvetandets negativa tillstånd, alla scenarier som finns på vår planet som är svåra att leva med och fira. Eller så kanske jag känner mig överväldigad av miljontals uppmärksamhet och kanske borde jag idag bara ägna mig åt min egen verksamhet ett tag i väntan på nästa dag. Ärligt talat vet jag inte. Men jag förblir evigt tacksam för all kärlek som omger mig och håller mig igång. Eftersom allt handlar om kärlek och jag vill att du ska veta att jag känner mig välsignad över att få leva denna resa på jorden med dig, och jag skulle inte vilja vara någon annanstans, jag är glad över att vara här nu.

Se även  Asia Argento på Celebrity Island landade skådespelerskan med överraskning för att skingra ...

Ghali fortsätter med en förfrågan riktad till sina följare (3,6 miljoner på Instagram): ”Om du vill ge mig en present idag -Det är hans önskan-, Se dig omkring och dela kärlekenTill och med den hälften du äger är min, och den som är bredvid dig, och vem du än möter på gatan. Jag ber alla mina vänner att inte oroa sig om de ser mig så här idag, om jag inte organiserar något speciellt. Vi har några stora dagar framför oss och en av dem ska jag lära mig att fira min födelsedag. Älskar dig, tack för lyckönskningarna».

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *