Italien på FIBA ​​World Cup, Bouzico: Så jag kan försöka övertyga Panchero

All glädje av tränare Bouzecco efter att ha vunnit FIBA ​​World Cup-kvalet: ”Ett extraordinärt resultat, vi satsade på en glad atmosfär och vi var exalterade. Jag tackar president Petrucci, som spelare visade jag inte att jag kunde bli en stor tränare, istället upphetsar ledningen för landslaget mig mer än att bära blå uniform. Och med VM kommer jag att kunna föreslå något konkret för Panchero: det kommer att bli roligt och framför allt kommer vi att ha roligt ”

Italien reser till basket-VM

salt’Italien Från fotboll kommer jag inte att gå till det världscupenDet finns ett annat landslag som får dig att drömma. Det är det av Korgsom är i slutet av en extraordinär resa Han kvalade in för andra gången i rad – och med minst två omgångar – i mästerskapsturneringen, som kommer att hållas 2023 i Indonesien, Japan och Filippinerna. Tack vare ett fantastiskt team som har lett till perfektion tidigare Gianmarco Buzico. klev in Sky SportsItaliens tränare förklarade hur detta resultat uppnåddes: ”I en sportorganisation, vad det än är, När man ska leda en grupp finns det olika sätt att leda den. Idag används ordet mycket ”Ledaren,” förklarade Boz, ”och det finns olika former av att vara en: vissa satsar på järnnävar, andra på taktik. vi Vi valde att ha en vegansk atmosfärför att se till att barn också kommer överens tack vare den unga personalen. Det här är atmosfären jag älskade när jag spelade Och det här är vad vi försökte bygga. Vi vet att du kanske eller inte kan uppnå resultatet, men vi är mycket nöjda med den väg vi har tagit hittills. Vi var exalterade och det är det som gör hela skillnaden i världenNär spelarna på planen blir exalterade blir alla som följer oss upphetsade också.

Se även  JUVE LITE MEN I MORGON...

”Tack vare Petrucci har jag inte visat att jag kan vara en bra tränare”

se ävenSläpp lös posen: Fira världscupen i… Underkläder

Sedan tackade Bozzico, när han talade om sin karriär som tränare, förbundspresidenten Petrucci för möjligheten han hade gett honom: ”Jag skapade inga höga förväntningar som spelare, Jag var begåvad men ansåg att tränaren var värdelös eller till och med skadligSå det var bara naturligt att jag inte bevisade att jag kunde vara en bra tränare. Under min karriär har jag haft turen att träffa två personer som tror på mig Och de gav mig den här möjligheten första gången i Capo d’Orlando Sedan president Petruccivilket jag tackar honom för. Att träna landslaget har uppmuntrat mig mer än att bära den blå tröjan. Kanske på grund av ålder, för med tiden blir vi mer rationella. Jag och chefen Vi gjorde en blodpakt, vi är väldigt enade, det finns saker som måste fixas men vi gör det med alla våra medarbetare och personal. Även med presidenten har vi skapat det jag älskar, en relation som går utöver basket. Förutom arbetet försöker vi förbättra den här världen, som jag är så tacksam för. Jag försöker ge tillbaka till basketen vad den gav mig”.

”Så jag ska försöka övertyga Banshiro.”

talangPanchero slår LeBron: The 50 Greatest Players in NBA

Som avslutning avslöjade Bose vad han skulle säga till NBA-talangen Paolo Panchero För att övertala honom att bära Italien-tröjan: ”Jag är väldigt glad för i december kommer jag att erbjuda honom något konkret. Han föreslog att han skulle spela i EM spelare på denna nivå Det kanske inte var attraktivtMen att spela VM med möjlighet att kvala till OS ja, det är det. Jag bearbetar ingenting eller brev eller något, Jag är en person som i slutändan förlitar sig på instinkt och empati. Jag vet inte vilken typ av kille det här är, men han verkar extraordinär: han är begåvad och verkar helt kopplad till vad han gör i livet, som är att spela basket. Han är en väldigt intelligent spelare och ytligt intelligenta spelare är sällan utanför planen. när jag ser det, Jag ska försöka förstå vem han är också för jag måste övertyga honom om att han med oss ​​kommer att kunna leva en upplevelse som kommer att berika honom, roa honom och framför allt roa oss.”.

Se även  En fantastisk seger för Black Vs i Spanien - OA Sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.