ITALIEN, MANCINI KVAR CT: Låt oss börja igen med en ny kurs, jag ska prata med Gravina. Jag kommer inte att ge upp, vi kommer att försöka igen till nästa VM ’| första sidan

Tränaren Roberto Mancini talade på en presskonferens på tröskeln till matchen mot Turkiet, om sin framtid: ”Kommer jag stanna? Jag har pratat med president (Gravina Ed) nu för tiden, vi är överens om allt. Det är häftigt, och sedan ska vi prata om det inom de närmaste dagarna: låt oss nu tänka på det här spelet, och sedan lugnt diskutera saker som behöver förbättras i framtiden, låt oss börja en ny kurs. ”

JORGINHO, PROPERTY, INSIGNE VIA – ”Jag tvingade dem att lämna för om vi kan göra något för dem och klubbarna så gör vi det … de kommer inte att spela, vissa var inte på topp fysiskt. Vissa av dem tvingade jag dem att lämna: Chelsea skickade tre tre till oss dagar innan det ville Jorginho inte tillåta honom att spela i FA-cupen. Engelsmannen. Även Florenzi och Politano, de var inte på topp, jag skickade hem dem för att de inte skulle vara inblandade.”

diskvalifikation – ”Det är ingen idé att hitta förklaringar… Vi var tvungna att vinna setet med minst två poäng före Schweiz. I Basel borde matchen ha slutat 3-0, i Bulgarien borde det ha slutat med mål. Laget alltid spelade: det kan ha varit felaktigt men det här är fotboll, det har gått fel för oss. Men det är det, det är ingen idé att tänka eller leta efter ursäkter. Det som hände har hänt, vi måste acceptera det.”

Annonser – ”Vi kommer definitivt att inkludera ungdomar i hopp om att de ska få viktiga erfarenheter i sina klubbar eftersom det är nyckeln. Vi kommer att arbeta med detta och se hur den allmänna situationen är.”

Se även  Euroleague, Olympiacos - Milano 82-66, Olympia KO i Pireus

Kommande mål – ”Jag känner mig fortfarande ung. Jag ville vinna ett europamästerskap och ett världsmästerskap och måste äntligen vänta ett ögonblick. Jag älskar det här jobbet och med spelarna vill jag omorganisera något viktigt. Förutom besvikelsen fortsätter allt annat.”

Om Turkiet – ”Jag känner spelarna i laget väldigt väl, de var lite yngre när jag var i Galatasaray. De är tekniskt bra spelare med karaktär. Turkiet har alltid haft bra spelare historiskt.”

Sedan dessa uppgifter till Valerio Staveli ”Break News”: ”Den gigantiska tapiren är mer än den är värd. Jag var säker, tyvärr går det fel ibland. Men jag kommer inte att ge upp: vi kommer att försöka igen inför nästa VM.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *