Issas åsikt i avsnitt 23/10/18

Jag har sagt det många gånger och jag säger det igen: Jag kommer aldrig att förlåta Gemma Galgani Att få mig att bli någon som knappt kan hoppas på att komma tillbaka Giorgio Manetti a män och kvinnor.

jag”En fruktansvärd fågel.” Jag har alltid hatat det (på tv förstås), men när jag ställs inför avsnitt fyllda med kosmisk intighet, som det som sändes idag, kommer jag på mig själv att ångra de gånger serien var så dålig. Galgani Monopolisera sändningen genom att åtminstone berätta för oss de konkreta fakta, bålnätterna på de toskanska hotellen, fjädrande Det fick dig att sova Gemma I soffan eftersom hans andning störde honom, är merzasmörgåsar den bästa måltiden som vår florentinska hjälte har att erbjuda.

För att inte tala om hur ledsen han var för det Marco Firpo Vem vill ”ha” Jimona Det tog henne att gunga som en skolflicka med flätor och ett mellanmål i ryggsäcken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *