Inter vinner och Milan hjälper: Lukaku och Lautaro krossar Atalanta, 3-2, och det här är Champions League! | liga

Inter besegrade Atalanta med 3-1, med mål från Lukaku, Barella och Lautaro (Pasalik och Morels mål var värdelösa) Och han firar inte baraSport tillgång till gruppspelet i nästa Champions Leaguemen det tillåter Även i Milano För att vara nästan säker tack vare Atalantas och Romas nederlag.

matchen – Inters start gör alla andfådda, precis som i den första delen av Euroderbyt, men mycket snabbare: om tre minuter lyfter Lautaro för första gången. lok I naturen och belgiska avlagringar på nätet efter att ha hoppat över Sportiello tillstånd bår Double Thunder över nätet efter att ha blivit nekad av samma studsare på en diagonal från DiMarco. Det kommer också att finnas plats för en 3-0-ledning Calhanoglumen fångades offside av ett Acerbi-skott. full Skyddar sitt mål på Hojlund och Koopmeiners, men Inter drar ner tempot och Basalik Blåser några minuter in i första halvlek med mål 2-1. I den andra halvleken återtog Inzaghis mannar kontrollen över verksamheten och Lautaro och Calhanoglu var nära att göra det tredje målet, sedan kom Lookman och Muriel in och Atalanta gick framåt igen, men den här gången var det dags. Lautarosom gör sig av med Brozovics choklad efter ett fantastiskt jobb av Lukaku. Murkla Han gjorde 3-2 med en härlig retur, men det var för sent. Detta är slutet, Inter slog Atalanta igen efter den första omgången och kvartsfinalen i Coppa Italia, full av självförtroende i ljuset av de två senaste säsongsåtagandena: Turin på bortaplan och Champions League-finalen mot Manchester City.