”I sängen är inte en kung alls”: en kryddig tapet i Alberto de Monac …

En före detta italiensk låga, en vacker eftermiddagsshowgirl berättade för Cinque om sin tidigare kärlekshistoria med prins Albert av Monaco för ungefär trettio år sedan. ”Berättelsen varade i åtta månader, vi träffades i Venedig”, förklarar skådespelerskan, som till en början verkade ovillig att bekräfta orden som uttalades några dagar tidigare till Weekly. nyRegisserad av Riccardo Signoriti också i studion.

”Patrizia sa tydligt till mig att hon är detOch prins Albert var inte en kung i sängen’, förklarade Seniori för den besvärliga kvinnan som dock är obestridlig. spelare Han letade efter en kvinna med en annan stil, kanske vid den här tiden, utan de skotten jag skulle ha varit En prinsessa”.

Det verkar som att det första mötet ägde rum i Venezia För ungefär 30 år sedan. Alberto chockade henne omedelbart, hans leende påminde honom om hans mamma Grace Kelly. Härifrån började en förkrossande kärlekshistoria som slutade efter 8 månader på grund av de nakenbilder som kvinnan tog spelare. Det var hon som berättade vad som hände: ”Täck spelare Det gjorde jag innan jag träffade prins Albert i Venedig. Jag visste inte att hon skulle gå ut efter att vi träffades. Alberto var riktigt dålig där. Jag tror inte att jag gjorde ett misstag. Under den perioden var alla italienska skådespelerskor de viktigaste, inklusive Barbara Dorso, poserade för naken omslagsberättelser. Jag har aldrig tagit fula bilder.”

Patricia Pellegrino sprängde allt

D’Urso retar henne och lyfter fram ett avsnitt från intervjun där Pellegrino påstås ha förklarat att Alberto inte är kung ur sexuell synvinkel. Skådespelerskan förnekar: ”Jag sa inget intimt, det var journalistens fantasi som gick längre”, men Signoretti gillade det inte och bestämde sig för att ingripa för att försvara journalistens välvilja: ”Nej, jag måste rätta dig. Jag frågade dig om Alberto i sängen kunde kallas kung Och hon svarade mig: ”Ingen kung, kanske en prins”.

Se även  Dixie D'Amelio: Ålder, längd, pojkvän, födelsedatum, syster

Han lämnade henne på grund av några sexiga bilder

Patricia fortsatte sedan sin berättelse och sa att efter dessa bilder bad Alberto henne att fortsätta ses i hemlighet: ”Den historien fortsatte i 8 månader, länge. Sedan blev han arg på de bilderna. Vi träffades i hemlighet för att han berättade för mig att även om han gillade oss så mycket, På grund av rollen tvingades han gifta sig med en kvinna som han inte ägde I den mannens fotoskåpMen igen chefen ny Han ville korrigera det genom att säga: ”Det slutade för att han anklagade dig för att ringa paparazzi Har du fotat med honom?”.

I slutet av Carmelitas ingripande var det Pellegrino som ville presentera en annan version av samma berättelse: ”Det stämmer inte, han var så arg på det här omslaget, och sedan knuffades vi bort. Jag ville leva mitt liv och fick förlovad med mannen som skulle bli min man Jag gifte mig inte med en prins, men jag gifte mig med en jarl, jag tror inte att han använde en ursäkt för att göra slut med mig. Han presenterade mig för sin familj och de är underbara människor. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.