Hindrar Onana Handanovics förnyelse? Kaptenen svarade

Sameer Handanovic Tala i mikrofoner dussin I matchen efter matchen Juventus Interpratar om spelet Unana Baserat på Donnarumma.

En viktig seger i det ögonblick vi levde, vi uppnådde den inte genom att spela bra Det är en personlig seger. Motståndaren var Juventus och det vet vi, de tre poängen är desamma som i de andra matcherna men det självförtroende och entusiasm de ger.

Vi kom tillbaka för att spela efter fem eller fem dagar, och det är viktigt att vi betalar något fysiskt. När du spelar i Champions League och förlorar tändstickor som förstör digpsykologiskt och fysiskt.

Inter Handanovic

Avsnitt i början av matchen:”Det var Chiellinis felMan kan inte röra målvakten inom fem meter så även om jag gått in så hade det blivit inställt, det vet Chiellini och jag ber om ursäkt.

Unana: ”Mina Det är inga problem med konkurrensenDet är normalt att det händer och jag är glad, det viktiga är att Inter kommer ut starkare. Vi får se hur det går, jag måste tänka på de senaste matcherna. Jag är proffs och jag har inte skrivit på nästa års kontrakt änOch den Så vi får se.

Donnarumma i perspektiv är bäst i världenMen han måste vilja. Misstag i spelet är inte för honom, det är lätt att slå ihjäl bara en. För honom ser jag stora saker men du måste lägga huvudet på att vara och bli bäst. ”

vid förnyelse:”Saker görs i två delar tror jag och hoppas kunna förnya men vi har inte gjort något än. Du kommer inte att vara beroende av Unana Eftersom ingen garanterar dig vem som spelar, det är inte meningen.

Se även  La Repubblica-Inter, från slutsålda biljetter till food trucks: det här är Boiuccis "imperium" i Meazza

Simon Borghi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *