måndag, juni 24, 2024

Han är rädd för sin pappa, inte mig

Datum:

Big Brother 2023/2024

Kaos i Big Brother-huset efter Heidi Baches pappas ord. Den tävlande brast ut i desperata tårar och bad Alfonso Signorini att lämna dokusåpan. Flygvärdinnan bad henne att ge sig tid att tänka igenom det noga.

Aktivera aviseringar för att få uppdateringar

Big Brother 2023/2024

Avsnitt från Storebror Sändningen måndagen den 16 oktober var särskilt intensiv. Gentys far Heidi Bache Han bad sin dotter att lämna huset. Mannen verkade störd av relationen som hade utvecklats mellan Jevina och Massimiliano Varese Som enligt henne kommer att misshandla henne. När Ginty lämnade huset uppstod en konfrontation mellan Massimiliano Varese och Heidi Bacci. Den senare har uttryckt sin önskan att lämna Alfonso Signorinis dokusåpa.

Jämförelse mellan Massimiliano Varese och Heidi Bacci

Efter att ha träffat sin far hade Heidi Bassi en konfrontation med Massimiliano Varese, som hon berättade för:

Jag respekterar dig, jag gillar dig, du är inte våldsam. Min pappa gillar inte att se någon ha en förtryckande attityd mot mig. Slutsatsen är alltid densamma: attraktionen fanns där, jag var förälskad i dig, men låt oss sätta stopp för det. Vi är olika människor, för mig slutar det här.

Massimiliano höll med:Jag medSedan förklarade han för Alfonso Signorini att han föredrog tystnad, eftersom han hade hört Heidis far uttala några mycket allvarliga anklagelser:

Alfonso, just nu tror jag att tystnad är bättre för mig. Jag föredrar att vara tyst efter dessa allvarliga anklagelser. Nu förstår jag vad Heidi var rädd för och det var inte jag. Han kommer definitivt att vara rädd för sin fars dom. Jag föredrar tystnad eftersom situationen är känslig. Jag hoppas att vi kan avsluta det här. Det som hände ikväll är mycket allvarligt. I en tid där det finns strider mot patriarkatet är det bättre för mig att vara tyst. Jag lär mig en stor läxa av den här resan, den förstärker min idé som pappa, att uppmuntra min dotter att leva fritt.

Heidi Bache gråter och hotar att lämna huset

Heidi Bashi beställde först Massimiliano Varese: ”Var försiktig med vad du säger”. Han lade till: ”Jag slog i bromsen och hade redan bestämt mig för att avsluta saker med Massimiliano, och det var inte bra att få honom att se förtryckande ut. Men jag sa alltid att det var detOch sedan, när Alfonso Signorini avbröt samtalet hem, brast hon ut i desperata tårar och berättade för sina äventyrskamrater att hon måste återvända hem eftersom hennes föräldrar inte mådde bra: ”Jag åker imorgon, mamma är sjukVärden kallade henne till biktstolen, där Jevina upprepade sin irritation:

Jag är orolig, min pappa mådde inte bra, jag kan inte förstå. Jag vill lämna programmet. Jag såg honom orolig och ledsen, han sa att om min mamma inte tittar på mig längre betyder det att hon är väldigt sjuk.

Alfonso Signorini bjöd in henne att tillbringa lite tid i meditation: ”Jag har gjort så mycket för att delta i detta äventyr. Tänk på det, och kanske i morgon bitti, efter att ha pratat med dina vänner, kommer du att fatta ett beslut. Senare, jag lovar, kommer vi att sätta dig i kontakt med mamma och pappa. Jag vill allt utom att du ska må dåligt så här. Jag har redan pratat med författarna om detta och de kommer att berätta vad du ska göra. Oroa dig inte, drick ett gott glas vatten”Så Gefina gick med på att tänka på det tills imorgon.

Se även  Vilka var förknippade med Andrea Maestrelli och Davide Donadi? Storebror...

Muhammad
Muhammad
"Tänkare. Ölnörd. Utforskare. Alkoholfantast. Passionerad reseguru. Hipstervänlig twitteraholic."

Populär

Mer som detta
Related