Green Bay Packers QB Aaron Rodgers förklarar Instagram-inlägget, säger att han inte har bestämt sig för att spela 2022

Green Bay, Wis. – En dag senare Aaron Rodgers NFL-världen har förvandlats till ett frenesi av spekulationer om hans framtid på grund av ett långt Instagram-inlägg, där Green Bay Packers quarterback sa på tisdagen att han inte har några nyheter eller ett beslut om huruvida han kommer att spela 2022.

Istället försökte Rodgers förklara på ”The Pat McCoffee Show” – Hashtaggen ”Thanksgiving Monday night” – I slutet av en 12-dagars rening kallad Panchakarma tillbringade han tid i ett reflexivt tillstånd. ”Det finns inget hemlighetsfullt med tacksamhet,” sa Rodgers.

”Du måste stänga av allt, så du arbetar inte, du har inte problem eller gör någonting. Det är en sorts omcentrering. Jag tror att det inte bara läker dig fysiskt, det tar dig in. Jag tror att det låter dig uppleva lite mer av stressen och den andliga delen av meditation. Så när jag kommer ut är min första tanke att på allvar tacka människorna i mitt liv, ”sa han.

Mottagare är också en av de mest sensationella bilderna Randall Cobb Och Tawante Adams Sedan Kansas City-matchen den 7 november som Rodgers missade på grund av Govt-19. De lämnade en lucka mellan sig där Rodgers vanligtvis stod under nationalsången, och några internetslampor tolkade det som ett avskedsmeddelande.

”När jag fick det fotot från Randall och Tavande fick jag tårar i ögonen eftersom det är mina killar som står framför matchen”, sa Rodgers. ”Randall kommer alltid att vara på min högra sida, Day kommer att vara på min vänstra sida, och jag kommer att omfamna båda efter hymnen.

Se även  Ukraina, Letta: "EU, Italien och Nato är inte i krig med Ryssland"

”De fångade en plats och ett öppet utrymme för mig i ett spel som jag missade på grund av mitt positiva regeringstest, och jag fick det. Och det är en av mina favoritbilder för året. Det visar verkligen kärlek och vart och ett av dessa ögonblick är så speciell, så en av mina mest favoritbilder. Det faktum måste tas i beaktande.” Det är så galet att jag har varit tvungen att göra det, särskilt den veckan.

Rodgers framtid kan vara knuten till Adams, som kommer att bli en fri agent nästa månad. Packers kommer att använda franchisetaggen för att hålla Adams borta från marknaden, i hopp om att han kan nå ett långsiktigt kontrakt för att behålla Adams i Green Bay om han återvänder.

”Vid ett tillfälle fanns det en chans att markera honom. Jag tror inte att båda sidor borde göra det,” sa Rodgers. ”De vill få en långsiktig förlängning, men jag förstår att det är en del av beslutet, och jag pratade om att jag inte ville dra ut på det här.”

Hans 41 minuter långa framträdande på tisdagens show var mer reflekterande än att se på framtiden, även om Rodgers sa att han skulle ”tänka på vissa saker, men det kommer inte att dröja länge” innan han bestämmer sig för att spela 2022. , Om det är för bagare.

Han gjorde det klart att han lämnade Green Bay efter att förra säsongen känt mycket annorlunda för Bakers än vad han gjorde förra året när han började sitt missnöje med systemet.

”Möten var väldigt annorlunda än de hade varit tidigare – på ett positivt sätt,” sa Rodgers. ”Det var några riktigt ärliga samtal som jag uppskattade.”

Se även  Jag säger till Kuriren - är Brody överst på EM-listan? Ett omöjligt förslag...

Rodgers sa att justeringar började kort efter att han återvände till laget i juli förra året under ett möte med general manager Brian Goodgunst i början av träningslägret. Efter en säsong fylld av zoommöten, telefonsamtal och många resor av teammedlemmar – inklusive en, många av tränarstaben väntar på att han ska återvända på Pacific Coast Highway framför sitt hem i Kalifornien – försöker han övertala Rodgers att återvända till team.

Rodgers liknade träningslägret med Goodgunst med att framträda på scen med Brett Favreau. I 2013 NFL Honours.

”Den bästa analogin är att Brett Fowray och jag skakade hand på scenen på NFL Honours,” sa Rodgers. ”Jag kände, och många människor, och Brett skulle förmodligen säga samma sak, att det var ett slags stimulans för Brett att komma tillbaka till varvet. Jag är verkligen tacksam för det arbete han gjorde på Rus Ball.”

Skådespelerskan Shailene Woodley var inte bara en del av Rodgers Instagram-inlägg, utan var också en stor del av tisdagens show. Rodgers, som tillkännagav förlovningen för 13 månader sedan, tillade honom stolthet för att ha bidragit till hans framgång på planen under de senaste två säsongerna.

”Jag har varit med dig i två säsonger med Shaw och vunnit två MVP:er; det var ingen slump”, sa Rodgers, i motsats till de senaste rapporterna från underhållningssajten om att de två hade splittrats. ”Och jag säger. När ditt hemliv är stabilt, om du har en underbar partner i ditt liv, gör det arbetslivet till en bonus… När du har en sådan partner gör det livet ännu roligare, roligare och mer spännande. Jag tror att leva med tacksamhet är ett viktigt sätt att behålla den lyckan i ditt liv. När du träffar din person förändras livet, du kan inte förändras eftersom du är runt de där speciella människorna. Vi kommer att träffas.”

Se även  2,6 chock kändes vid Campi Flegrei, Neapel - Nyheter

Han bad om ursäkt till sina nära honom som led av hans kontroversiella inställning till vacciner som kom fram efter att han testats positivt för COVID-19 under säsongen.

”Jag inser inte vilken typ av bitar de tar,” sa Rodgers. ”Många människor skickade mig fantastiska meddelanden om stöd och kärlek. Men jag kom precis ur det och kände för att prata med några av dem, och jag förstod allvaret i situationen. Jag trodde inte det, men du kom in i den. genom ombud på grund av relationen mellan dig och mig.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *