Granat protesterar mot straffsparken och det andra målet, tystnad från Video Assistant Referee (VAR).

Stoppad efter att ha blivit utmanad på Inter Cagliari, blev Forno tjuvjakt av Rocchi för denna överlevnadsmatch men i tredje divisionen. Dessutom återtar den romerska visselpipan sakta rampljuset efter att nästan alltid ha använts i Pi Forno Han hade 40 mål, 198 gula kort och 3 röda kort i Serie A. För ett dubbelt gult kort, 4 direkta utvisningar och 14 straffar, låt oss se hur de presterade igår i Stirpe.

Klicka här för att se höjdpunkterna i Frosinone Salernitana

Historien om Forno med Frosinone och Salernitana

I de tidigare matcherna mellan Capitoline Whistle och Salernitana var balansen nästan balanserad, det vill säga fem vinster, en oavgjord och fyra förluster, varav den sista var för drygt en månad sedan på Unipole Domus i Cagliari mot Sardinien (4- 2). I denna säsong Forno besegrades också hemma av Milan (1-2). Den 4 januari 2023. Fornos tidigare matcher mot Frosinone var: två förluster (inklusive en i den första omgången av serie B-slutspelsfinalen 2019/20 mot Spezia), tre oavgjorda och bara en framgång, som också uppnåddes i tillägg tid i Torino i Coppa Italien den här säsongen.

Domaren varnade 4 spelare

Med hjälp av assistenterna Tulfo och Montemorato, tillsammans med fjärde officer Volpe, I VAR Meraviglia och AVAR Chiffi, Domaren varnade fyra spelare: 9' Sambia pt (R), 36' Pieruzzi pt (R), 40' Zortia pt (D), 5' Mazzitelli (D); Återbetalning: 2 poäng; Gata 3

Frosinone-Salernitana, slow motion tillstånd

Det är tveksamma episoder. I den nionde minuten flyttade Sambia Valeri bra med ett inlägg från höger: kontakten är enkel men för domaren råder det ingen tvekan, det är en straffspark och VAR kan inte ingripa i det här fallet. I den 25:e minuten protesterar Salernitana mot det andra målet. Målet är regelbundet, men i början av evenemanget kollapsar Pierrozzi på marken på grund av ett fysiskt problem. Men Ciociari fick inte ut bollen och gjorde det andra målet. I den 37:e minuten gjorde Vignato mål Men han är en inkräktare. I den 69:e minuten, långvarig kontakt mellan Ekwuemisi och Okoli: anfallaren gick ner i straffområdet, men domaren utfärdade en varning för ett anfallsfel. Sammantaget mycket ekonomiskt Forno i Frosinone Salernitana.