Giallorossi träffade fyra spelare – Corriere.it

från Luca Valdesiri

Venetos blixtmål, trots droppen han fick på eftermiddagen, och sedan utvisade Keene. Fyra gula och röda kors

De goda nyheterna för italiensk fotboll är att även de som inte har mer att fråga (Empoli) eller som redan har blivit nedflyttade (Venedig) hedrar mästerskapet. De dåliga nyheterna för Mou är att På grund av tanken på konferensen förlorar Rom Europa.

Det finns också otur och chans till oavgjort mot Venedig på eftermiddagen 1-1 efter Salernitana – Han förlorade allt hopp om frälsning. Siffror: 46 skott från Roma för 4, 16 på mål mot 2, 20 hörnspark vid 2, träffade fyra ribbor. Således vinner du 99% av matcherna men fotboll skiljer sig från alla andra sporter eftersom den vet hur man går emot logiken.

Det finns dock en speciell Vilket inte borde undgå den sista matchen den 25 maj med Feyenoord: Romer började med en funktionsnedsättning. I Florens var det en diskutabel straffspark efter en foul av Karsdorp i minuten 2. Okerekes mål satte Venedig efter 49 sekunder, med försvaret uppställt som en gåva (Ibanez den mest skyldiga).

Således förbannar olyckan och firar Spinazzolas återkomst från den första minuten i Giallorossi. Efter 380 dagar kontrollerar romerna inte längre sitt eget öde utan måste vänta på resultaten från de andra utmanarna om platser i Europa. Risken att bli åtta i ligan och få spela allt i finalen i Tirana.

Venezia spelade med en enorm konkurrensanda, uppmuntrad av direkt mål. Nr 10 i den 32:a minuten på grund av Raptos av Kiyine, som sköt Pellegrini med en mycket smärtsam spark, försvarade sig sedan som om en poäng kunde rädda den från andra divisionen. Mirakel fungerade. Ibrahim och El Shaarawy missade båda två mål som såg ut som de redan hade gjorts. Efter 4-0 på Bodo Glimt gjorde Roma 3 poäng på 5 matcher. För lite för att inte lida förrän i sista minuten av turneringen och därefter.