George RR Martin kommenterade ett rykte om att han ville ha sina initialer…

Författare George RR Martin Prata om ryktena de vill ha med sina initialer gömd i elden ringPåpekar hur dumt och meningslöst det är. När allt kommer omkring, varför skulle han göra något sådant?

Martin berättade om det i sitt senaste blogginlägg, som faktiskt är tillägnad att hålla läsarna uppdaterade om hans andra projekt. Tydligen hade någon plågat honom med den här historien och beslutade sig därför för att sätta stopp för spekulationerna.

Låt oss läsa:Åh, för att sätta saker i perspektiv, det cirkulerar en konstig historia på nätet om hur jag ”gömmer” mina initialer i Elden-ringen eftersom… eh… vissa karaktärer har namn som börjar med R, G eller M som jag berättar för honom ”Eh? Vad? Verkligen?” Det här är nytt. Jag har skrivit och publicerat berättelser sedan 1971 och jag antar att jag gav karaktärsnamn som börjar med R, G och M direkt. Tillsammans med de andra tjugotre bokstäverna i alfabetet. Det är svårt att hitta namn, särskilt eftersom det finns så mycket i A Song of Ice and Fire, och jag skulle vilja ge medlemmar av samma familj och deras släktingar gemensamma namn…men egentligen, för jag skulle ha varit tvungen att gömma mina namn i spelet? Mitt namn står på spelet, som en av författarna. Hej, ELDEN RING är spännande i sig, du behöver inte hitta på saker.

Förhoppningsvis sätter detta förtydligande stopp för den här historien och vi kan lugnt återgå till att spela. Det finns trots allt så mycket att upptäcka vid Elden Ring.

Se även  Om du har den i din låda... - Libero Quotidiano

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *