Fiorentina – Maccabi Haifa 1-1: Slutresultat och höjdpunkter

• Det är det från Conference League, vi ses i nästa utmaning!20:42

• Viola tog ledningen genom Barak, och gästerna kvitterade i den 88:e minuten med Al-Khalili: en svår final, men det italienska laget återtog kvalificeringen.20:42

• Tack vare lottningen på Franchi Stadium kvalificerade sig Fiorentina till kvartsfinalen efter att ha vunnit med 4-3 i den första omgången.20:41

• 90'+6'

Fiorentina slutar – Maccabi Haifa! 1-1 final, viola i kvarten!20:40

• 90'+6'

Andrea Belotti varning. Gult till Gallo, sista chansen för gästerna. 20:40

• 90'+4'

Fiorentina är helt låst i sitt eget område, och Viola lider.20:38

• 90'+3'

Ikone offrar sig själv och går ut och pressar Maccabi med de sista krafterna.20:37

• 90'+2'

Belotti! Jätteträff från Gallo, bollen gick precis i mål!20:36

• 90'+1'

Fem minuters förlängning.20:34

• 90'

Alruna! Ett inlägg från Belotti som mittfältaren inte lyckas omsätta till segermålet!20:34

• 89'

Fiorentina är förvånad över att gästerna återupptar matchen!20:34

• 88'

Mål! Fiorentina – Maccabi Haifa 1-1. Anan Al-Khalili nätverk. I en rutschkana lyckas Goldberg servera sin sparkande partner med det första målet: bollen passerar under benen på den oförberedda Terracciano. 20:33

• 87'

Vilken risk för Maccabi! Keoff gör ett misstag när han rensar bort bollen och träffar Belotti, och Gallo hittar inte den avgörande touchen.20:32

• 86'

Fiorentina fortsätter att dominera bollinnehavet, och deras nya tillskott är ute efter målglädje.20:29

• 84'

Bra jobbat av Fiorentina, återlansering av Khalili men Terracciano förväntar sig att han lämnar sitt område.20:28

• 82'

Byte av Fiorentina, med Cristiano Biraghi som lämnar och Fabiano Baresi kommer in.20:27

• 82'

Fiorentina ersätts av Antonin Barak och Lucas Beltran.20:26

• 80'

Biraghi tar frisparken, och bollen går högt över ribban.20:24

• 79'

Lourenco Simic varnade. En dubbelpassning från Belotti, den tidigare Ascolis försvarare, skickar iväg honom. 20:23

• 78'

Alruna! Slutsats från kanten, bollen är precis bred!20:22

• 76'

Fiorentina-byte, med Giacomo Bonaventura som lämnar och Maxime Lopez kommer in.20:20

• 76'

Fiorentina-byte, med Ricardo Sutil som lämnade och Jonathan Icone in.20:19

• 75'

Hörna för Fiorentina: Biraghi vänder, ingen lagkamrat hittar en avböjning.20:19

Se även  Milan och Leo förrådde Maldini-planen: en komplex renovering | Marknadsföra
  • 74'

Maccabi ökar nu pressen, men Fiorentina fortsätter sin klassiska fotbollsrörelse.20:17

• 72'

Byte i Maccabi Haifa: Ali Mohamed Mohamed lämnar, Al-Faz kommer in i Johnny Naour.20:16

• 72'

Byte i Maccabi Haifa, med Abdullah Sik som lämnar och Maor Kandil kommer in.20:16

• 71'

Fiorentina-byte med Marco Davide Farone ut och Dodo ut.20:16

• 70'

exakt! Hög boll från bra läge, Martinez Quarta klagar på tidigare kontakt i området med Simic.20:14

• 68'

Nicos misstag, Al Khalili försöker starta om, Biraghi stoppar honom.20:12

• 67'

Khalili avslutar från kanten, en lätt boll för Terracciano.20:10

• 66'

Maccabi spelar med alla sina offensiva kort och behöver två mål för att öppna dörren till kval igen.20:10

• 64'

Belottis nick missade Keoff.20:08

• 63'

Byte i Maccabi Haifa, med Frantzdi Piero som lämnar och Kenny Seif kommer in.20:08

• 63'

Byte för Maccabi Haifa: Pierre Cornu går ut och Anan Khalili kommer in.20:07

• 63'

Byte i Maccabi Haifa: Lior Rafailov går ut och Gadi Kinda kommer in.20:07

• 62'

Fiorentina fortsätter att trycka på och Maccabi verkar ha drabbats av de psykologiska återverkningarna av Baraks mål.20:05

• 60'

Den avgörande mannen i första sträckan bekräftar i returen: Barak gör kvalmålet.20:04

• 59'

Mål! Fiorentina – Maccabi Haifa 1-0. Antonin Baraks mål. Faraones spända inlägg, en passning till playmakern som gjorde målet med en nick.

Se spelarprofilen för Antonín Barák20:03

• 57'

Piero avslutar från kanten med en väldigt hög boll över ribban. Första avsnittet i andra halvlek för gästerna.20:01

• 55'

Fiorentina dominerade även den andra halvleken och Maccabi väntade fortfarande.20:00

• 53'

Barack! Ett underbart inlägg från Nico Gonzalez, som playmakern hittar med huvudet men också med Keoffs hand.19:57

• 51'

Ytterligare en hörna för Viola, Faraone i mitten av Ranieri letar efter kanten för Barack: bollen bakom.19:55

• 50'

Som vanligt skär Biraghi in bollen i mitten, och Maccabi-försvaret blockerar den och går iväg.19:53

• 49'

Cross från Nico Gonzalez, Cech litar inte på det och sätter det i hörnet.19:52

• 48'

Maccabi, som i första halvlek förlitade sig på tre spelare i försvaret, ett mönster som han bibehöll även i andra halvlek.19:52

Se även  Manchester United - Atletico Madrid 0-1, rapportpapper: Ronaldo är värst och Griezmann lyser
  • 47'

Det blev inga förändringar i första halvlek, samma 22 från första halvlek kom tillbaka.19:49

• 46'

Andra halvlek börjar!19:49

• Viola har kontroll, men minst ett mål kommer att behövas för att frysa kvalet, annars kan det bli komplicerat.19:34

• Fiorentina avslutade den första halvleken med oavgjort 0-0, och Maccabi försvarade sig till slutet, då de också gjorde målet som Pejoriano dömde bort för offside.19:33

• 45'

Slutet på första halvlek! Fiorentina – Maccabi Haifa 0-0.19:32

• 44'

Gästen som närmade sig från fronten, Fiorentina stormade in på sin egen planhalva.19:32

• 42'

Maccabi tog nästan ledningen med den första riktiga möjligheten, men offside höll matchen jämn.19:29

• 41'

Målet mot Maccabi blev underkänt! Pedgoriano headar fram till Terracciano, och Simic sätter bollen i mål, men bollen stoppas på grund av offside hos den tidigare Spezia-spelaren.19:28

• 40'

Försening i att utföra frisparken, problem mellan farao och Sek.19:27

• 39'

Ett gränsfel av Biraghi, frispark från farligt läge för Maccabi.19:25

• 37'

Bonaventura tar en risk när han trycker på Refaelov, och bollen går tillbaka till Terracciano.19:23

• 35'

Fiorentina fortsätter att trycka på vänsterkanten, Biraghi i mitten, och ett anfallsfel från Belotti.19:21

• 33'

Pedgoriano letar efter korset på baksidan.19:19

• 31'

Maccabi försvarar systemet, men kämpar för att hitta tillbaka.19:18

• 30'

Alruna! När han väl hittar lite utrymme släpper den före detta Torino-spelaren ett fantastiskt skott från kanten: bollen går utanför mål.19:17

• 27'

Sutil hittar utrymme men inte krysset in i mitten, och bollen hamnar lågt.19:14

• 26'

En underbar boll från Niko till Barak, playmakerns kryss går till hörna.19:12

• 24'

Maccabi försöker höja sin tyngdpunkt, men utan att skapa större problem för Fiorentina.19:11

• 23'

Ytterligare ett inlägg från Biraghi, Belotti misslyckas med att hitta en nick vid den närmaste stolpen.19:09

• 21'

Barack! Den avgörande mannen i första sträckan begick ett regelbrott några steg från mål och kunde inte hitta den vinnande avvägningen.19:07

Se även  För Turkiet och Italien kommer att spela likadant även om vi är ute ur VM
  • 19'

Ett inlägg från Biraghi sköts av Barak vid bortre stolpen.19:06

• 18'

Hörnspark för Fiorentina: Biraghi i mitten, Martinez Quarta missar målet.19:04

• 16'

Pierre Cornods varning. Hög fottackling på Al-Farouni, första varningen i matchen. 19:02

• 14'

Faraone ber Nico om triangeln, bollen är för lång för den tidigare Verona-spelaren.19:01

• 13'

Maccabi pressar inte högt, utan väntar: Fiorentina behärskar tempot.19:00

• 11'

Piero körde djupt och Biraghis diagonalstängning var utmärkt.18:58

• 9'

Sutil kommer tillbaka och skjuter, ett skott som blockeras av gästernas försvar.18:55

• 8'

Fiorentina har ingen brådska, och speltempot var lågt i början av matchen.18:54

• 6'

Bonaventura räddar från kanten av mål och skjuter bollen högt över ribban.18:52

• 5'

Maccabi liknar Fiorentina, båda lagen använder en 4-2-3-1-uppställning: i Viola är det Barack som spelar mellan raderna.18:51

• 4'

Fiorentina har bollen och Maccabi Haifa väntar.18:49

• 2'

Bra backheel från Sutil i området, Nico Gonzalez kan bara rensa bort bollen med sin spets. Lätt fiske efter vikar.18:49

• 1'

Fiorentina – Maccabi Haifa startar! Första bollen för altfiolen.18:46

• Domare Bellito dömer matchen.18:31

• Gästerna är med Piero som första anfallare, med Pedgoreanu och Revailov bredvid sig. Försvar med fyra spelare, med Simic och Cek i mitten.18:29

• Italiano är fortfarande fokuserad på Belotti, Gonzalez och Sutil vid sin sida. På mittfältet finns det förtroende för Barak, och Al-Farauni är på höger sida av försvarslinjen.18:28

• Maccabi Haifa-uppställningen: (4-3-3): Kiev – Feingold, Simic, Sek, Goldberg – Sundgren, Mehmet, Corno – Pedjoreanu, Piero, Refaelov.18:20

• Den officiella formationen för matchen: Fiorentina (4-2-3-1): Terracciano – Faraone, Quarta, Ranieri, Biraghi – Bonaventura, Mandragora, Barac – Nico Gonzalez, Belotti, Sutil.18:17

• En match som avgjordes av Barack i den 95:e minuten, efter att Viola tagit risker med Piero och hans lagkamrater för att kunna avancera vid två tillfällen.16:02

• I åttondelsfinalen i Conference League tar Fiorentina emot Maccabi Haifa i den andra matchen, efter att Viola vunnit med 4-3 i den första matchen.15:57