Fedez är sjuk, berättelse om hälsoproblem på Instagram- Corriere.it

till Renato Franco

På Instagram talade Fedez om att ”ha ett hälsoproblem som involverar en viktig väg.” För tre år sedan fick han diagnosen demyeliniserande

”Jag har ett hälsoproblem som involverar en viktig väg.” Blå skjorta och röda ögonLjudet som bryter när tårarna är för starka för att falla tillbaka. Fedez väljer den vanliga standard-TV:n på Instagram, men den här gången inga spel med barn, vårdande bilder med sin fru, delad intimitet och appfilter som får allt att se perfekt ut. Den här gången är det B-sidan av livet, inte den söta sidan. Rapparen säger inte vad sjukdom är, men de första mörka tankarna är de som omedelbart kommer till allas sinne. Kal vägg, hjärta i kaos. ”Jag gör den här exorcismvideon i hopp om att den kommer att vara användbar för mig också. Tyvärr visade det sig att jag hade ett hälsoproblem, men som tur var hittade jag bra timing, som inkluderar en viktig väg, en som jag också känner att jag kan avslöja. Men inte nu, inte i det här ögonblicket när jag behöver hålla på min familj, till mina barn. Jag känner för att berätta det i framtiden för när jag fick reda på vad jag upptäckte gav det mig lättnad att läsa andras berättelser.” Att dela för att lägga en sten även på andras axlar, dessa Mer än 13 miljoner följare – En stad som är fyra gånger så stor som Rom – som varje dag slår in på sociala medier för att se vad Fides håller på med.

Se även  Vad är pankreasenzymer och vilka mediciner behöver Fedez?

hennes flöde: ”Om den här berättelsen om min kan ge tröst även för någon som kanske inte är lika lyckligt lottad att vara omgiven av så många känslor som det händer mig med min underbara familj, får det mig att tro att den här bågen i mitt liv har de speciella faciliteterna och Jag kan ge det mening, något som uppenbarligen inte kan ges ibland».

Instagram har alltid varit sättet att avslöja dig själv för alla, Jag är Virginia är ett varumärke men också en annan familj än resten med alla dessa ögon på sig (måste lägga till över 26 miljoner Fedez-följare till Chiara Ferragni): ”Jag insåg att de senaste åren var det som om jag hade den här typen av kommunikationsmetod Delad klippbok. Först nu inser jag vikten av att kunna fånga leendet från andra sidan telefonen för någon som kanske har stått inför ett svårt ögonblick.” Inga leenden nu: ”Jag kände att jag slängde ut lite skitsnack, Jag är inte tillräckligt tydlig nu för att gå vidare. Jag är redo att möta detta nya äventyr som livet har gett mig. Jag hoppas kunna ge dig positiva uppdateringar snart.”

Det är inte första gången Fedez pratar om sina hälsoproblem. För tre år sedan avslöjades att de hade hittat honom.” Demyelinisering Vilket i vissa fall kan leda till utveckling av multipel skleros. ”Jag måste vara under kontroll eftersom det är ett radiologiskt verifierat syndrom – förklarade han -. Demyelinisering är vad som händer när du har multipel skleros. Den här saken kan naturligtvis förvandlas till skleros.” Fedez hade berättat hur denna diagnos också var ”en anledning att starta En väg för att förbättra och välja mina strider. Från och med idag, om det här händer mig – vilket innebär att beroende på var du tänder dessa ärr kan du tappa talförmågan eller använda benet så att säga – jag menar, om något sådant här händer mig. Vad kämpade du för idag? Jag insåg att jag låg bakom en massa dumheterTill många människor som förmodligen inte förtjänar det.”

Se även  Vilken är den hälsosammaste frukten någonsin? En nutritionist avslöjar det

17 mars 2022 (ändring 17 mars 2022 | 19:29)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *