Federico Fashion Style gråter för sin dotter och attackerar exet

Ultimat kärlek med Letizia Porco
När han började sin långa sociala revolution var Federico Fashion Style (född Federico Lauri) grinig men ändå kontrollerad. ”Jag vill säga något väldigt viktigt…mellan henne och mig var det länge sedan det fanns mer kärlek.” Han börjar med att referera till historien med Letizia Porco. Han förklarar att de slutade i samförstånd som ett gift par, men fortsatte att leva tillsammans för Sophie Maeles kärlek. ”Hon visste att vår historia var över. Vi bodde under samma tak och vi visste båda att det inte fanns något kvar mellan henne och mig.” Sedan började hon gråta och kom ihåg: ”Det hände för 3 år sedan när jag gick till henne med hjärtat i mina händer. Det gör ont, tro mig… Jag sa till henne: ’Titta, jag kommer att älska dig för alltid… Du Jag är en speciell person, jag kan inte ge dig vad du vill ha, familjen enad.” Arbetet får honom ofta nere, och han ville att hans dotters mamma skulle ta livet av henne tillbaka.

tillsammans för dottern
”Vi hade alltid kontakt ändå, vi fortsatte att känna att jag inte lämnade mitt hus för alltid, som om hon inte lämnade för alltid. Killar, kärleken är över, den är borta. Det fanns bara en stor brunn” Federico Fashion Style fortsätter i sin hjärtskärande berättelse. Han tillägger, ”Men senare inser ni att människorna nära er inte är de människor ni trodde att ni hade…”

Federico Lori brast ut i gråt
Efter att ha vänt sig om kunde Federico Fashion Style inte hålla tillbaka längre och komma till sakens kärna genom att brista i tårar. ”Det är jag inte för att min historia och Letizias historia tog slut. Jag tror inte på kärlek längre, kärlek finns inte… Jag mår dåligt av att jag skulle utmana någon att inte må dåligt i samma situation som jag… Jag jobbar alltid, varje dag och måste vänta till 21.00 för att kunna. Från att höra min dotter som du väl vet är det jag älskar mest i mitt liv, eftersom hennes mamma, Signora Letizia, bestämde sig utan någon regel att diktera, att min dotter och jag borde höra henne klockan 7:30 på morgonen och klockan 9 på kvällen”, sa han till sina följare och sedan: ”Förlåt om detta hände Ilska, jag är sjuk, mina händer skakar.”

Se även  Män och kvinnor: Sheas åsikt i avsnitt 22/03/22

Det finns inget parallellt liv
Federico Fashion Style vill också påpeka att han inte har haft några parallella liv. Han och Letizia Porco kom överens om att fortsätta bo i samma hus men utan att egentligen vara ett par. Han ber om att få respekt för sin smärta, och fortsätter sedan: ”Om jag inte hade varit borta i affärer, hade min dotter alltid varit med mig. För min dotter, jag svär, är det jag älskar mest i världen, och till och med min mamma vet det här.” Mamma. Han sätter på falskt lim och säger: ’Pappa, jag vill att du ska vara med mig för alltid’.”

Federico Desperate Fashion
”Du har ingen aning om vad jag går igenom på grund av Madame Letizia”, ​​fortsätter Federico Fashion Style. ”Jag säger så här: Om det finns en Gud kommer det att finnas rättvisa, för jag vill bara ha min dotters kärlek och ingen kan säga till mig att jag måste ringa henne klockan 19.30 och 21.00. Jag ber om ursäkt för detta utbrott… jag trotsade någon i min situation Att le…”.

Han sluter för alltid med Letizia
Timmarna går men Federico Fashion Styles ilska avtar inte. Mitt i en sömnlös natt tackar han sina följare för deras stöd och vänder sig sedan direkt till Letizia Porco: ”Min kära dotters mamma, förutom Sophie, ingenting binder oss, vi är inte gifta. Om jag hade haft tills igår älskade jag dig eftersom för mig har du varit en följeslagare i ett halvt liv, och inte längre Det är förrän idag. När din dotter blir stor kommer hon att förstå … Jag hälsar dig, Leticia, jag önskar dig ett lyckligt liv.”

Se även  Var ligger supertakvåningen i norra Rom och hur mycket kostar den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.