Eurovision, Laura Pausini försvinner från scenen i en halvtimme: det här är vad …

”Jag ville lugna dig och säga att jag mår bra. Under finalen hade jag lågt blodtryck och det var därför jag var tvungen att sluta i ungefär tjugo minuter på inrådan av läkarna som hjälpte mig och som jag tackar så mycket. senaste halvåret har laddats från jobbet och gett efter för spänningar… Men jag är glad att kunna avsluta kvällen med mina älskade reskamrater @alecattelan och mikainstagram och tillsammans med dem kunna tillkännage vinnarna av @Eurovision, Wonderful Ukraine.”

Frånvaron av den rumänska sångaren under rösträkningen oroade fans och insiders. Också för att bilden han visade på sociala medier vid en viss tidpunkt började skjutas

Hans namn står på ”puckelrygg”

(skärmen där livetexten skrevs), som inte är på scen:

Ungefär en halvtimme senare, när den nationella juryns rösträkning redan var vid en bra punkt, dök Pausini upp igen med sina dirigenter efter att ha återvänt från en reklampaus:

”Förlåt killar – sa han leende – så mycket känslor”

. Äntligen det förklarande inlägget på Instagram, där hon hälsar och tackar det medicinska teamet som hjälpte henne under hennes hypotoni.

Se även  "Green Day" ställer in Moskva-konserten på grund av Rysslands invasion av Ukraina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.