måndag, september 16, 2024

Europa League, Atalanta slår Rakov Czestochowa med 2-0 – Fotboll

Datum:

Atlanta – Rakov Czestochowa 2-0 I Europaligan Nyheter

Atalantas äventyr i Europa har fått en bra start. En blixt från De Ketelaere i luften spelas på av Zappacosta för att rensa mållinjen från noll till noll, och han springer upp i mitten av området för att nyintroducerade Ederson ska lägga in den i det säkra området från Ruggeris kryss. För att slå Rakov Czestochowa i grupp D i Europa League använder Atalanta sitt huvud efter en lång period av dominans.

I första halvlek kom den enda faran i den 37:e minuten, när Sorescu nickade en boll framför bortre stolpen, och Rondic sköt den i luften över stolpen. I den femte minuten utlöste Lookmans passning på kontringen Muriels vänsterfotade skott, som blockerades av Vladan Kovacevic. Introduktion till första paret personliga försök mellan 17 och 19 minuter. Den nigerianske landslagsmannen försöker ingripa med hälen och ryggen mot målet på Koopmeiners, rusar för att fånga bollen som kommer ut från den fjärde hörnan för Saleh, och ber sedan gästernas målvakt att skjuta med ryggen i slutet av trilogin med De Ketelaer. För polackerna en dubbelsatsning mellan Zolinski som tog bort varandra med Djemseti Yeboah, vilket tvingar Toluy att slå ett diagonalt skott på stopptid på tröskeln till en kvart.

att veta mer ANSA Europa League: Sherif-Roma slutar oavgjort 1-2. I Conference League Genk – Fiorentina 2-2 – Nyheter – Ansa.it Viola börjar sin resa igen efter att ha förlorat finalen för tre månader sedan (ANSA)

I mitten av halvleken var den enda förändringen att de två polska vingarna var omvända (Plavsic till höger, Sorisko till vänster). 6′ från paus (1′ från stopptid) De Ketelaere svänger till vänster för att samla Muriels genomgående boll vid gränsen; Med halva tiden blev det inget plasthopp från Kovacevic, eftersom anfallaren klumpigt höjer huvudet och skickar in bollen till Ruggeris kyss, den enda från Bergamo i hela Atalanta.

Se även  "Du slutar som Julia Tchichetin" - Corriere.it

Om första halvlek slutade med att Lookman lyfte bollen utifrån i två steg av Muriel själv (44), banar den senares allmänna träning i andra halvlek i linje med Scalvini (Adnan Kovacevic räddar bakifrån) vägen för fördelen . Schema med dödspel från Koopmeiners-Morel-Ruggeri, Zapacostas retur och ett skott från den utlånade Milan-spelaren vid den närmaste stolpen. I den nionde minuten hade ställningen varit 2-0 om det inte hade varit för reaktionerna från Vladan Kovacevic med vänsterfoten från kanten av Lookman, som fokuserade på att förlänga colombianen, utmärkt i avslut som på tröskeln till kvarten. En timme med en överlappning dikteras av Koopmeinerz som höjer bollen framför det lilla området. Sorescus sång föregår proceduren för att avsluta träningen.

Tre chanser till en på halvtimmen: Kovacevic blockerar Gemsetis nick med det 10:e skottet från flaggan (från Koopmeinerz), Rondic upprepar bedriften genom att sträcka ut sin fot på målskyttens linje vid 1-0 och Musso förblir opåverkad på mål. Skiftande med sin kropp för att undvika att halvera Ledermans poäng, som avlossades av Crnac. 3′ från 90′, Ederson till Holms overheadspark, CDK hoppar och här är den sjunde räddningen (mot en hemma) för kvällen; Pasalics långa flykt från 1’30’ från summern (4′ av stopptid) slutade med ett vänsterskott.

att veta mer ANSA Ranieri räcker inte till i konferensen, Fiorentina är lika med Genk – Fotboll – Ansa.it Viola tar ledningen två gånger med försvararen, men tar risker i finalen: 2-2 (ANSA)