Ett mål av Osimhen och ett skott av Raspadori

17:49

93′ Slutsignalen

Napoli slog Crystal Palace med 3 mål mot 1. Engelsmannen, ledd av Zaha, kvitterade omedelbart för Osimhen: I andra halvlek gav en dubbel från Raspsedori Azzurri-laget seger

17:39

bild 82′ Tredje målet för Napoli!

Zanoli slår en utmärkt boll för Raspadori, som glider över Crystal Palace-målet och utnyttjar målvaktens tvivel.

17:37

80′ Crystal Palace i Avanti

Engelsmännen kan inte använda hörnet till sin fördel: att befria Neapels försvar

17:22

65′ Dubbel Napoli!

Raspadoris högra fot från tjugo meter in i övre hörnet!

bild 46′ Andra halvlek börjar

De två lagen återvände till planen i andra halvlek, och det oupphörliga regnet tyngde fortfarande tungt på planen. Spalletti gjorde flera ändringar under första halvlek: Raspadori och Simeone var på planen

16:45

45′ Slut på första halvlek

Utmaningen har varit balanserad hittills: engelsk fördel med Zaha, Osimhen oavgjort. Lagen är i omklädningsrummet under halva tiden

16:42

42′ Napoli anfallare

Ndombele försöker från kanten av området, hans högra fot går brett

16:36

36′ Napoli oavgjort!

Osimhen tar tillbaka poängen i balans med ett lysande mål: anfallaren slår den engelske målvakten

16:33

33′ Crystal Palace utmärker sig!

Zaha utnyttjar ett misstag från Napoli-försvaret och öppnar poängen

16:32

bild 32 Politano väntas av den engelske målvakten

Butland kommer in vid rätt tillfälle som tar sig ur positioner och förväntar sig Napoli-anfallaren

Se även  Horner, inga strejker så lågt som Mercedes: "Att slåss med Ferrari är annorlunda" - Formel 1 Team - Formel 1

16:30

bild 30′ Ställningen är fortfarande i balans

Spelet öppnade inte, få slutsatser på mål under den första halvtimmen, engelsmännen mer proaktiva än Napoli-laget

16:25

bild 25 Crystal Palace är fortfarande hotfullt

Olise sparkar av kanten, och skottet missar målet

16:22

22 ’Det engelska språket är fortfarande seriöst

Sparar Merritts Eazy Score

16:19

19′ herrgård nära till funktion!

Tomkins hittar tid att förutse alla, men hans nick missar poängen

16:16

bild 16 Ndombele störtar in på motståndarens planhalva

Den franske mittfältaren stoppades på fel sätt på trokaren

16:10

10′ Det görs inget mål

Utmaningen är balanserad, engelsmännen fyller varje lucka och Napoli kämpar för att hitta utrymme i oppositionsområdet

16:05

5′ intensiv rytm

Det första strecket för Napoli med Osimhen blockerades av det engelska försvaret

16:00

1 ’ Matchen har börjat

Den andra och sista vänskapsmatchen i det turkiska utträdet har börjat: Napoli är på planen i ”jul” uniform