Ett mål av Guendouzi och ett självmål av Lazzari

Datum:

20:00

Romagnoli skada

Den första oron i Lazio över tillståndet för Alessio Romagnoli. Försvararen tvingades lämna planen tidigt på grund av ett problem med domarens visselpipa. Han lär sig mer

19:49

90′ – Domaren blåser av slutsignalen

Domaren blåste av i slutsignalen och meddelade att matchen var slut med ställningen 1-1. Guendouzis mål och Lazzaris självmål fick genomslag.

19:48

89′ – Triestina tog nästan ledningen

I finalen missade Ruggeri dramatiskt en sista räddning och lämnade planen öppen för Virtainen, som sparkade med högerfoten för att passa bollen. Mandas läser slutsatsen och kliver tillbaka för att undvika det värsta.

19:44

85′ – Lazios sista byte

Rovella, den enda mannen på planen i början av matchen, kallades till bänken för ynglingen Sana Fernandes.

19:41

81′ – Självmål från Lazzari

I finalen lyckades Triestina kvittera tack vare det självsäkra arbetet från Vertainen, som efter att ha slagit en försvarare slog alla på returen genom att skicka bollen till Lazzaris fötter. Biancocelesti-backens avböjning var avgörande för att överraska Mandas och göra 1-1.

19:36

77′ – Bra ingripande från Ruggeri

Tristina försöker återuppta spelet med en snabbboll i högerfilen. Ruggeri ger utmärkt täckning och eliminerar fara genom exakta glidingrepp.

19:31

72′ – Casale skjuter dåligt

Lazio tar tillbaka bollen på kanten av motståndarens område genom en basic som omedelbart skickar bollen till Casale. Försvararen var väldigt bra på att presentera sig men saknade tydlighet i sina skott. Han avlossade ett elakt skott som gjorde det lättare för målvakten att tackla.

19:28

69′ – Mandas missar reprisen

Lazio-målvakten riskerar något när han i ett försök att rensa bort bollen skickar den till sina motståndare i ett farligt område. Tristinas skottförsök blockerades dock av Biancocelesti-försvaret.

19:24

65′ – Bra vertikala rörelser från Lazio

Biancocelesti försöker infiltrera centralt med ett ljussläckt inhopp av Akpa Akpro, som från höger sida av det lilla området försöker serva sin lagkamrat på mitten, och målvakten hindrar allt.

Se även  Cappuccino med Sconcerti: Allegri har rätt, Juventus är hypotetiskt. Saknar spelarna du byggde på | första sidan

19:22

63′ – Tristina är farlig

Santonis lag dök upp igen i anfall med Ates som, efter att ha skapat utrymme för att sparka med ett dubbelsteg, slog in målet från distans och hittade Mandas.

19:19

60′ – Dubbelbyte för Lazio

Baronin har förändrats igen den senaste halvtimmen. Noslin och Patrick går ut, och Castellanos och Ruggeri tar deras platser.

19:17

58′ – Nusslin skjuter målvakten

Holländaren försöker återigen visa upp sig med ett ytterskott. Men hans skott var svagt och i låg vinkel, och målvakten blockerade det lätt.

19:14

55′ – Header från Cancellieri

Det första logiska draget i andra halvlek för Lazio, som förde in bollen i farozonen med Zaccagni. Nr 10 gör bra att återvända till högerkanten och kryssa för Cancellieri som nickar bollen över ribban.

19:12

53′ – Försök av Cancellieri

Cancellieri försöker visa upp sig från högerkanten, men hans skott bekymrar inte målvakten, som blockerar utan problem.

19:09

52′ – Få platser

Matchen återupptas i ett väldigt lågt tempo, med lite initiativ från båda klubbarna. Manuel Lazzari såg mest inspirerad ut i de inledande minuterna av andra halvlek.

19:03

46′ – Baroni byter sju spelare

Efter att Romagnoli lämnade skadad i första halvlek gjorde Lazio ytterligare sju byten. Här är laguppställningen för andra halvlek:

Lazio (4-2-3-1): mandas; Lazzari, Casale, Patrick, Pellegrini; Akpa Akbro, Rovella; Cancelleri, Bisque, Zaccagni; Noslin. alla. Baroner

19:03

46′ – början av andra halvlek

Lazio överför den första bollen i andra halvlek.

18:50

45′ – Slut på första halvlek

Domaren blåste i sin visselpipa och meddelade slutet på den första halvan av matchen. Ställningen stod 1-0 från den åttonde minuten tack vare Guendouzis mål från en straffspark.

18:49

44′ – Blå skrämmer Lazio

Tristina skapade det första riktiga hotet i matchen och förlitade sig på ett personligt initiativ från Blue. Yttern avlossade ett lågt skott med högerfoten mot den närmaste stolpen, och det gick in i nätet utifrån.

Se även  För Sinner's Australian Open är bara början. För han är hjälten vi har väntat på i ett halvt sekel

18:43

39′ – Romagnoli stannar

Lazios försvarare hissar den vita flaggan innan första halvlek är slut. Matchen avbröts på grund av ett fysiskt problem och efter en snabb konsultation med läkarteamet beslutades att byta. Casal tar hans plats.

18:42

38′ – Noslins andra deltagande

Den holländska Lazio-anfallaren tar tillbaka bollen efter en missad bakåtpassning från Valucia och springer rakt mot mål. Efter att ha nått utkanten av området sköt han ett skott med högerfoten som till slut träffade bortre stolpen.

18:37

32′ – Triestina Initiative

Halberdernas försvar kunde avvisa flera farliga inlägg från Lazio, och försökte också starta om på grund av en foul av Rovella.

18:32

29′ – Domaren benådar Guendouzi

Kampen utspelar sig på mittfältet och det är tydligt att fransmannen, i ett försök att återta bollen, drar i motståndarens tröja. Matchen stoppades men det blev inget kort för Guendouzi.

18:27

22′ – Ny fara från hörna

Chauna dyker upp från hörnflaggan och skickar ytterligare ett farligt kryss in i området. Romagnoles nick når det sneda hörnet och skickar tillbaka den några centimeter.

18:23

19′ – Initiativ av Isaksen

Den danske yttern orsakade panik på högerkanten genom att träffa sin direktmarkör. Återvänd till vänsterfoten skickade nummer 18 ett mycket skarpt tvärskott som nästan överraskade målvakten vid bortre stolpen.

18:18

13′ – Nosslin sköter träverket

Strax före kvarten tog Lazio den första farliga handlingen i sitt spel i vänsterfilen. Chauna springer ner på kanten och passar bollen inne i området till Nusslin som skjuter på bortre stolpen från ett bra läge.

18:15

11′ – Bra försök från Isaksen

Lazio fortsätter att insistera och efter 10 minuters spel fördubblade de nästan sin ledning efter hörnspark. Triestinas försvar klarar inte av att rensa in krysset från Chaunas flagga, så det slutar till förmån för Isaksen, som letar från ett bra läge i övre hörnet, och skickar tillbaka bollen.

Se även  "Bayern är redo att återlansera De Ligt, alternativet mellan Gabriel och Pau Torres"

18:11

8′ – Mål av Guendouzi

Guendouzi dyker upp från straffpunkten och omvandlar lugnt bollen från elva meter.

18:10

7′ – Straffspark för Lazio

Patrick, dagens kapten, tilldelas en straff efter att ha blivit förolämpad i Triestina cubby

18:08

4′ – Lazio går framåt

En hemlig start för Biancocelesti-spelarna, som inom några minuter hittade många intressanta utrymmen. I dessa första minuter av matchen saknade Baronikillarna pricken över i.

18:02

1′- Avspark

Domaren gav grönt ljus. Tristinas första förvärv

17:48

Castrovilli och bakgrunden på tröjnumret

Efter att ha anlänt den här veckan på en fri transfer från Fiorentina avslöjade Gaetano Castrovelli bakgrunden till nummer 22 på en presskonferens: ”Jag valde det för spelaren och för min son.” Läs fotbollsspelarens uttalanden

17:35

Zaccagni tar 10

Yttern från Cesena kommer idag att delta i sin första vänskapsmatch sommaren efter EM 2024. Från och med den här säsongen kommer 29-åringen att bära tröjan nummer 10, ärvt från Luis Alberto. Läs nyheterna

17:25

Lazio har ögonen på Bellingham Junior

Bland dem som har övervakats särskilt noga av Biancocelestis sportchef utmärker sig Jobe Bellingham, den 18-årige anfallsmittfältaren från Sunderland och lillebror till Real Madrid-stjärnan. Insikter om förhandlingar

17:16

Lazio riktar sig mot Llorente: siffrorna

Fabiani letar efter förstärkning för Biancocelesti-attacken. De senaste timmarna har Sassuolos Armand Llorentes namn stigit, med Isaksen fortfarande tveksam. Ta reda på dealnumren

17:05

Baronets val

Lazio (4-2-3-1):Providil; Marošić, Patrick, Romagnoli, Hessay; Vicino, Rovella; Isaksen, Kunduzi, Chauna; Noslin. alla. Baroner

17:02

Lazio på plan mot Triestina

Lazio och Triestina kommer att möta varandra på Zandigiacomo-stadion i Auronzo dei Cadore. Börja klockan sex på kvällen, alla detaljer i matchen