”En orättvis handling mot mig”- Corriere.it

”Att kommunicera en persons känslomässiga intimitet i pressen är en orättvis handling och kallas en resa. Jag blev förvånad över det, men lyckligtvis inte förstörd, eftersom jag har ett nätverk av vänner och familj som stöttar mig”. PaulaDen har nu också ett efternamn: BelonyKommer ut och kommenterar ryktena och bilderna av hennes förhållande med Demokratiska partiets sekreterare, Ellie Schlein.

I ett Instagram-inlägg med den poserade bilden anklagar kvinnan tidningen som ursprungligen publicerade hennes bild – medan namnet redan är känt – för att ha avslöjat det mot sin vilja: ”Jag inser att det att vara vän till en offentlig person fick dig att tro att hon har lika stor rätt att avslöja mig som hon har.” skriver han.

Och det berör teman som ligger honom varmt om hjärtat: «I Italien har vi inte lika äktenskap, vi har inget skydd för söner och döttrar i familjer med ensamstående föräldrar, vi har ingen lag mot homolsobitransfobi.. Vi är ett land med tusentals ”utlänningar” för att citera Desichati, eller människor som lämnar sina hemprovinser fulla av repor och hemligheter. Att komma ut är ett personligt val, som också härrör från analysen av ens sociala nätverk».

Han avslutar med ett skämt: ”Men jag håller med om att fotot med yllemössan på huvudet och påsen med Philas förnödenheter i handen är anmärkningsvärt. Du har gett memes till mina vänner under de kommande tio åren. Och ett hopp: ”Efter att ha sagt allt detta, nu tillbaka till mitt personliga liv, som alltid kommer att vara detsamma. Jag hoppas det. Även utan skallen. Jag kräktes.”

Se även  Partier mot nedläggning av val, listor

Några bilder i profilen, inklusive en med författaren Michaela Murcia, med Belloni tatuerad på den. Verk utfört av artist MP5 har gjort till MorganaPodcast och bok av Murgia och Ciara Tagliaferri.

Ett ansikte, ett namn, ett efternamn och levande idéer: nu Paola Belloni och Ellie Schlein De går till och med ”i sidled” offentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.