En naturläkare ger sig ut på en sommarturné för holistisk välbefinnande i naturen med sin bärbara studio

Naturopati åker på sommarresa till friskvård. På sitt eget personliga och kreativa sätt att tolka yrket fortsätter Linda Togni, 36, naturläkare från Cesena och massresenär med anknytning till Confartigianato Cesena, sitt entreprenörsäventyr med nya förslag som väcker frågan, som huvudpersoner, om de som för henne är inte bara kunder, utan riktiga resesällskap. Under loppet av mer än ett år skapade han ett smidigt arbetssätt som alltid var på väg genom att köpa en skåpbil som heter Kiin Colibrì och utrusta den som en mobil studio med en behandlingssäng, skrivbord och datorbord, och tillhandahålla omfattande onlinetjänster och rådgivning. Den mobila Van-studion rustar sig nu för en aldrig tidigare skådad sommarturné
På fältet.

”Under de senaste åren”, förklarar den företagsamma naturläkaren, ”har jag följt och stöttat mer än tusen själar som lever online och på internet, och hjälpt dem
För att uppnå sitt mål om harmoni, välbefinnande och energi. Jag valde att installera driftutrymmet i en lastbil
Resande skaffa godkännande från dem som litar på mina råd. Jag hade jobbat med projektet i tre år men Covid tog över vilket sköt upp starten till ett år sedan. Nu, som en naturlig fortsättning på mina professionella äventyr, har jag bestämt mig för att kombinera mitt yrke med min passion för upplevelseresor genom att skapa ett unikt initiativ i Italien. Det är en omfattande turné tillägnad kvinnors välbefinnande. Faktum är att i juni kommer jag att resa med Van-Studio Colibrì utrustad för rådgivningssessioner och holistiska behandlingar genom stadier som går från Gardasjön till Puglia. Fler subtiliteter i definitionen ”

Se även  Förstoppning, problem med att gå på toaletten, hård avföring och förstoppning kan alla bero på bristen på intag av denna mycket viktiga mat

Sjukgymnasten från Cesena får stöd av viktiga sponsorer, inklusive den italienska skolan för fysioterapi och privata företag som Bec Natura och Gfl. ”I stadierna av turnéevenemanget – tillägger Linda Tugny – kommer jag att vara närvarande med min VanStudio vid strukturer som delar mitt holistiska uppdrag och under förmiddagen kommer det att vara möjligt att komma åt min studio för individuella sessioner av plantarzonterapi med integrerad aromaterapi för att återbalansera den psykofysiska, energiska och kvinnliga balansen aktiv med behandlingar för livmoderns välbefinnande.Men på eftermiddagen och kvällen planeras holistiska och upplevelsemässiga evenemang genom återkoppling till naturen och meditationsövningar, konserter och ljudbad och sessioner tillägnad kvinnors välbefinnande och uppvaknandet av de fem sinnena.”

”Mitt mål – noterar NatureBatch – är den övergripande resan i min lastbilsstudio för att fånga så många människor som är intresserade av att leva som möjligt.
Upplevelsen av att återställa och fullt ut uppnå lyx så jag vänder mig till dem med utomhus- och inomhusfaciliteter
Stora, rymliga miljöer är lättillgängliga med en Van Kiin Colibrì som kan vara värd för ett stopp på min sommarturné
Experimentella synergier kan uppstå och tillsammans skapa en etapp av turnén. Sommarmånaderna av semestern är idealiska för att återta besittning
Det psyko-fysiska välbefinnandet och sjukgymnastikförslaget på en turné vill ge en möjlighet att vara i kontakt med naturen, bland grönska, lugn och vida öppna ytor, förbereda för resan som jag och föraren som ska följa med mig förbereder mig för med entusiasm. Cesena Presidentskap – är ett bra exempel på ett hållbart och innovativt företag inom hälsosektorn som tillför och vårdar hantverk inom denna kategori.”

Se även  Schillaci: "Att designa förändring är bara möjligt med nyckelspelare i vårt hälsosystem"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.