lördag, september 21, 2024

EM 2024: Österrike, Frankrike, Nederländerna, England, Danmark och Slovenien i åttondelsfinal

Datum:

EM 2024 fortsätter. Två matcher hölls klockan 18: matchen mellan Frankrike och Polen slutade oavgjort 1-1, oavgjort som tvingade det franska landslaget att avancera till andra plats i grupp D, medan matchen mellan de. Nederländerna och Österrike slutade oavgjort 2-3, där österrikarna kvalificerade sig. På första plats i gruppen, medan Nederländerna rankas trea och går till nästa steg bland de bästa lagen som rankas trea. I matcherna vid niotiden gjorde England 0-0 mot Slovenien, liksom Danmark mot Serbien. Med dessa resultat kvalificerade England sig till åttondelsfinal som etta i grupp C, medan Danmark kom på andra plats tack vare sin bättre klassificering jämfört med tredjeplacerade Slovenien, som kvalificerade sig till åttondelsfinal bland de bästa tredjeplacerade lagen. I går kvalificerade Italien med Spalletti, tack vare en kvittering i sista sekunden mot Kroatien (1-1), till åttondelsfinal och möter Schweiz den 29 juni.

Danmark Nyheter – Serbien 0-0

Det var lite uppvisning i 0-0 första halvlek: Serbien, som letade efter en vinst, såg överträffad ut medan Danmark försökte göra något mer, utan att skapa några stora chanser. I andra halvlek ökade Serbien sitt offensiva tryck i jakten på mål, men det kom inte fram och matchen slutade oavgjort.

Resultatet av matchen mellan Danmark och Serbien

Danmark (3-4-1-2): Schmeichel, Andersen, Christensen, Vestergaard, Bah (32′ Christiansen Street), M. 14′ Dolberg Street). Alla.: K. Hgulmand.

Serbien (3-4-2-1): Rajkovic, Veljković, Milinković, Pavlović, Mijajlović (28′ st Mladenovic), Ilicic (23′ Vlahovic), Gudelli (1′ Jovic), Zivković, Lukic (42′ st Milinković-Savic), Samardzic (1). Tadic, Mitrović. Alla: Stojkovic.

Rapportera England – Slovenien 0-0

Första halvan av matchen slutade oavgjort, då båda lagen kämpade för att hitta klara målmöjligheter: det är värt att notera att målet underkändes av Sakaber på grund av Fodens offside. Andra halvlek började i samma takt som första halvlek, utan några chanser från någon sida, och i slutet av matchen stod ställningen 0-0.

Se även  Colombia, före detta Napoli Rincon bilolycka: det är farligt

Resultat av matchen mellan England och Slovenien

England (4-2-3-1): Pickford, Walker, Stones, Guehi, Trippier (39 minuter Alexander-Arnold), Gallagher (1 Maino), Rice, Saka (26 Palmer), Bellingham, Foden (44 minuter Gordon), Kane. alla. Södra porten

Slovenien (4-4-2): Oblak, Karnicnik, Drkosic, Pigol, Jansa (46′ St. Balkovec), Stojanovic, Ilznik, Cerin, Mlakar (42′ St. Stankovic), Sporar (41′ St. Selar, Sisko (29′ St. Iličić).

Den första halvan av matchen mellan Frankrike och Polen slutade oavgjort, men det saknas verkligen inte chanser på båda sidor: för fransmännen är Theo Hernandez, Dembélé och Mbappe nära att göra mål, medan Polen, redan utslagna, har ett försök med Urbanski och Lewandowski. . I andra halvlek tog Frankrike ledningen med Mbappes mål från en straffspark, men Polen kvitterade genom Lewandowski igen från en straffspark. Med detta resultat och den samtidiga segern över Österrike kvalificerade sig Frankrike till åttondelsfinalen som tvåa i gruppen, medan Polen låg på sista plats och utslagna.

Resultat av matchen mellan Frankrike och Polen

Frankrike (4-3-3): Maignan, Koundé, Saliba, Upamecano, Hernandez, Kanté (16′ st Giroud), Rabiot (16′ st Camavinga), Tchouameni, Dembélé (41′ st Kolo Muani), Mbappé, Barcola (16′ st Griezmann). Alla.: Deschamps.

Polen (3-4-3): Skorupski, Bednarek, Dawidovic, Kiwior, Frankowski, Moder, Szymanski (23′ Swiderski St.), Zielinski, Zalewski (23′ Skuras St.), Urbanski, Lewandowski. Alla: testet.

KnapptI första halvlek: 10′ Mbappé (straffspark), 34′ Lewandowski (straffspark).

Nederländerna-Österrike Rapport 2-3

Några minuter räckte för att Österrike skulle hitta vägen till målet: 6 varv in på klockan försökte Malen snappa upp ett glidande kryss, men bollen hamnade i hans eget nät. Efter den 35:e minuten gjorde den holländska tränaren Koeman en taktisk förändring, men ställningen i slutet av de första 45 minuterna var 1 mot 0. I andra halvlek kvitterade Nederländerna mindre än två minuter senare tack vare Jacopos mål. Österrike tog dock tillbaka ledningen med Schmids mål, men Nederländerna kvitterade igen genom Depay. I en mycket njutbar andra halvlek gjorde Österrike ledningen igen genom Sabitzer. Med detta resultat, och tack vare oavgjort mellan Frankrike och Polen, upptar Österrike förstaplatsen i gruppen medan Nederländerna upptar tredjeplatsen.

Se även  Golfaren nr 30 dog 58:a på världsrankingen

Resultatet av matchen mellan Nederländerna och Österrike

Matteus (4-3-3): bro; Gertruida, De Vrijm van Dijk, Aki (redan 21 minuter från Van de Ven); Reinders (redan: Wijnaldum, 21 minuter), Schouten, Firman (redan, 35 minuter; Simons); Malen (27 minuter redan från St. Weghorst), Depay, Jacpo. Alla: Koeman.

Österrike (4-2-3-1): bentz. Bush, Whopper, Lenhart (19′ Dale St Kerfield), Bras; Seewald, Grelich (19′ St. Laimer), Wimmer (19′ St. Baumgartner), Sabitzer, Schmid (47′ St. Wyman), Arnautovic (33′ St. Gregoritsch). Alla: Rangnick.

KnapptMalen gjorde mål i den 6:e minuten, Jacobo i den 2:a minuten, Schmid i den 14:e minuten, Depay i den 33:e minuten och Spitzer i den 35:e minuten.