Elisabetta Gregoracci i en dal av tårar över förlusten av sin mamma…

Den kalabriska showgirlen ler alltid i offentliga framträdanden och på tv, men efter tragedin som drabbade hennes familj, Elisabetta Gregoracchi Hon har hamnat i en melankolisk depression, som gör henne svag och oförmögen att hålla tillbaka tårarna.

Frasen som cirkulerar på sociala medier nuförtiden är en dedikation till Mamman som försvann på grund av en svår sjukdom Från några år. Budskapet som rörde nätet och fick oss att förstå hur starkt bandet mellan dem var och hur mycket denna ofullkomlighet berörde Elizabeths hjärta.

Det här är inlägget som gjordes på Instagram till minne av den avlidna mamman.

Elisabetta Gregoraci och förhållandet till sin mor

Tragedin som Gregorassi och hennes familj var inblandade i, och som hon alltid påstod sig vara släkt med, inträffade 2011. Tumören kan ha varit orsaken till att flickans mamma dog, Carmela Francavilla, Vilket lämnade ett tomrum som inte gick att fylla.

Under en nyligen intervju med väldigt rättNär de minns sin mamma, avslöjade Elisabetta Gregoracci och hennes syster Marzia för Tovanin hur de fortfarande känner sig väldigt nära idag och vänder sig till henne i de svåraste stunderna för att finna tröst. ”Jag känner dem väldigt nära, vissa perioder mer och andra mindre, men jag känner dem alltidsa Elizabeth.Jag känner det, men jag drömmer inte om det och jag är ledsen att jag skulle vilja se detSyster lade till.

Flickorna berättade om sin sjukdomsperiod och förklarade för dem hur smärtsamt det var för dem Besök sjukhus dagligen Och följa med mamman för att få onkologisk behandling. Elisabetta Gregoracci berättade om prövningen som varade i många år men som tyvärr inte räddade hennes mammas liv.

Se även  Arisa i underkläder på Instagram känns verkligen..."Så het"
Elisabetta Gregoraci i offentligt framträdande

Inlägg av Elisabetta Gregorassi på Instagram

På sin mammas födelsedag ville Elisabetta Gregoraci dela med sina Instagram-följare imponerande jobb, Tillägna några vänliga ord till henne och tala öppet till henne som för att informera henne om viktiga händelser i hennes liv.

Till bildtexten hör ett fotografi som föreställer showgirlen och hennes mamma, följt av en inskription på engelska som bokstavligen översätts som ”Mamma, jag skulle inte vara mig lik utan dig.

Här är Elizabeths brev:

Grattis på födelsedagen mamma. Idag är en viktig dag, mitt allt föddes. Jag saknar dig som luft och jag hoppas, visst är jag säker, att de kommer att fira dig som du förtjänar. Dina barnbarn är alltid vackrast. Nathan har blivit en jätte, den första att närma sig tjejerna, du kommer inte känna igen honom.. Gabriel är en superkänslig pojke, precis som du.. Sedan är det den lilla skadedjuret, Genève, den lilla damen i huset! Marzieh är en väldigt stark kvinna, hon saknar dig så mycket och för oss är hon fortfarande den lilla i huset.. Sedan är det min pappa, du var hans livs stora kärlek! Vi älskar dig väldigt mycket, du var världens bästa mamma! Du är perfekt, min referenspunkt! Jag saknar dig mamma! Jag älskar dig så mycket, Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.