Edoardo har slutat följa dig

”Edoardo slutade följa dig på Instagram,” angriper Antonella Fiordelisi Micol Incoravaia, som inte svarar: ”Konversationsnivån är mycket låg.”

Jämförelse mellan Antonella fjordelese H Mikul Corvaia För storebror Phoebe var det oundvikligt. Konversationsnivån är mycket låg, betonade Mico, med tanke på att Fiordelisi gjorde det klart att Edoardo Donnamaria slutade följa Micol och Clizia: ”Låt oss stänga av den här grejen, kom igen, jag är förvånad över att du tycker om att tilltala mig på det sättet.”

Ord av Antonella Fiordellisi

Antonella Fiordelesis texter bedömdes för barnsliga, särskilt av publiken och studions opinionsbildare. Detta är vad han sa:

Jag kom hit för att jag känner igen att du inte har betett dig bra mot mig. Från utsidan förstår man fler saker, men man förstår också Eduardo. Jag kom inte ut för att hatarna röstade på mig, men fansen som gick med såg mig lida. Jag har alltid spelat ensam. Edoardo har slutat följa dig.

Micol Encorvia svarade

Mikol Encorvia var så bestört över vad Antonella Fiordelesi sa att hon inte ens har makten att svara på grund av det absurda i hennes teser: ”Jag är ledsen att han slutade följa mig, men jag hade ingen anledning att beklaga något. Jag är helt livrädd för att vara med om det här, en så låg nivå att jag inte känner för att fortsätta samtalet.”

Micol Incorvaia: ”Jag har inget att avundas Antonella Fiordelisi, jag känner mig som en atomisk fitta”

Studiesvar

Giulia Salmi, som alltid pratar om känslor på Twitter, påpekade den här gången för Alfonso Signorini att det kanske inte var fallet att läsa tweetarna eftersom alla kommenterade väldigt negativt vad Antonella Fiordelesi hade gjort: ”Låt oss säga att det inte var mycket mognad.” Oretta Bertie skickade dem inte för att säga: ”den där damen”, Med hänvisning till Antonella Fiordellisi, ”Du måste inte ha läst vad som har sagts om dig så negativt alla dessa dagar så uppenbart.”

Se även  GF VIP 7, Vippona i trubbel, bröt mot förordningen: en före detta konkurrent ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.