”Du förstod ingenting, du borde skämmas. Ber Ilona om ursäkt.
Isola 2022, Vladimir Luxoria är arg på Rodriguez: ”Du förstod ingenting, du borde skämmas. Ber Ilona om ursäkt.. Hungern börjar i Honduras, och det krävs väldigt lite för de utstötta att skjuta. under Direktsändning av sjätte avsnittet Kolumnist attackerade far och son till försvar av Ilona Staller.

Läs också> Isola 2022, avsnitt sex

Mycket svår kamp under Direktsändning av sjätte avsnittet Det är den berömda ön mellan Gustavo, Jeremias Rodriguez och Vladimir Luxoria. Efter att ha visat klippet där Rodriguez familj attackerar Ilona, ​​går krönikören in med ett rakt ben och hyllar Belen Rodriguez släktingar.

Speciellt i klippet hörs Gustavo, Belens pappa, berätta för Ilona att han inte längre vill ge henne mat eftersom han inte är till någon nytta för gruppen. En fras som gör Valdemir Luxoria i raseri: ”Gustavo, om du tror att den som gör något eller fiskar bara har rätt att äta, då förstår du ingenting av öns anda. De förstod ingenting av gruppens anda.”

Sedan vänder han sig till Jeremias: «Du borde be Ilona om ursäkt, du borde skämmas över att behandla en sådan person! Du sätter din son i mitten.” Men Jeremias förnekar allt: «Problemen med Ilona började efter nomineringen, Ilona förolämpade mig och du spelade inte den här rollen, jag pratade inte om hennes son, jag känner inte ens honom. Jag gillar inte att de inte visar att han förolämpade mig. Jag skulle vilja att Ilona berättade sanningen.”

Ilona: ”Jag blev upprörd, de vet inte det, men jag kastar mig inte framför kameran som de gör. Jag och Roger fiskade och tog med kaktusar, men han brydde sig inte. Jag går inte på farliga stenar”

Se även  Barrow attackerar författarna och målar silke* på ballongen / Mayhem in Gf...
Senaste uppdatering: fredagen den 8 april 2022, 01:41© Reproduktion reserverad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.