Ditt arbete, Valeria Räddad av pappa Massimo: ”Acceptera eller svimma”

Tack så mycket, pappa Massimo. annons Ditt jobb killen Valeria Från Anguillara Sabazia, en vacker stad i provinsen Rom med utsikt över sjön Bracciano, spelar du ett nästan perfekt spel och kommer med 5 paket att öppna och den konkreta möjligheten att vinna en Rai 1-tävling tidigt på kvällen Amadeus.

Jag håller fortfarande på 500 euro, 30 mil, 50 mil, 100 mil H 200 euro mil. Konkurrensen smakar redan ”vissa pengar” i munnen, men när man extraherar det första paketet är besvikelsen enorm: 100 tusen i rök.

Läs också: Ditt arbete, Valeria: ”Ska vi göra det här?”: Fryst av studiopubliken

”Jag visste det, jag trodde att jag ville byta ut det”, skakar hon förvånat på huvudet. Hennes pappa, som följde med henne till studion, tröstar henne. Här ingriper läkaren och gör presentationen för andra gången inom några minuter 41 tusen euro. Det finns en misstanke om att Valeria har 50 tusen eller 200 tusen i handen men hennes pappa stoppar henne: ”Jag är 99% säker på att du har 500 euro. Läkaren Paketbyte ”Han gör inte det längre.” Så det föreslås att det är bättre att acceptera. ”Det här handlar om 50 tusen euro, du är ung, det är dina pengar”, fortsätter pappan, som sedan vänder sig till Amadeus och säger skämtsamt: ”Vi har spelat vårt spel, och då vet jag att om han hittar 200 tusen euro Hon svimmade”.

Läs också: Ditt arbete, ”Den här typen av c***”: Valeria, bilden som skickar alla i kaos

Valeria ler och erkänner sedan att hon inte har så mycket hopp om paket nr 10 hon håller i handen: ”Tänk bara, jag skulle ringa det… Jag ändrade mig inte för jag sa till mig själv att jag skulle åka att lämna det.” Till ödet.’ Istället lämnade han det till slut upp till min far: han accepterar de 41 000 eurona och gör det bra, eftersom han bara hade 30 000 euro i handen.

Se även  Från Tiziano Fierro till Marco Mingoni

Läs också: Avary Tui, Valeria och ”Flash”-paketen: ”Okänt tidigare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *