”Det här är det bästa exemplet på en storebror.”

Sarah Ritchie Det sades i det nya avsnittet av Casa CheTalkshow han är värd för Sophie Codejoni. Den tidigare tävlande L Storebror Hon lämnade helt nyligen spelet och i detta gästspel ville hon återuppleva sin reality-tv-resa och gav också några ord till några av hyresgästerna hon delade huset med.

Sarah Ritchie och Big Brother Experience

Sarah Ritchie började med att berätta om sitt dödsfall Beatrice Luzzi. I själva verket hade den senare nyligen lämnat hemmet på grund av förlusten av sin far, bara för att återvända senare. ”Jag tror att alla upplever sorg hur de vill. Sedan är det jobbet för oss– sa den före detta Jevina angående Lozis sorg och fortsatte sedan:Hon kommer att ha beväpnat sig med styrka och mod och kommer att gå framåt”.

När hon pratade om de manliga deltagarna i den aktuella upplagan av Big Brother, förklarade Sarah att hon inte tyckte att någon var estetiskt intressant. Han ville dock säga fina ord om några av hyresgästerna: Marco Maddalone, Vittorio Minuzzi H Paolo Masella. ”Vittorio är en underbar person. Marco? Ja, men jag gillar dem väldigt feminina, väldigt kultiverade, så Vittorio kunde ha varit det”sa den tidigare Givina, som sedan fortsatte till Vittorio:”han är en underbar person. Det är det bästa exemplet på Big Brother i år. Jag skulle älska det om han kunde vinna på något sätt”Trevliga ord, som vi nämnde tidigare, också från Paolo: ”Jag skulle också vilja att Paulo skulle vinna. Han har en speciell historia, och för honom kan vinst innebära en verklig förändring i hans liv”.

Se även  Vem är Fernanda nummer sex "Queen" av Harry Styles-konserten ...

När hon pratade om sin upplevelse av Big Brother, erkände Sarah Ritchie att hon hade gjort lite för showen och hade lite att säga: ”Det lilla jag sa var oinramatDessutom förklarade den tidigare Jevina hur man inte kan gå in i sådana program utan att känna till dem: ”Jag kanske borde ha varit smartare, så det kanske var det jag saknade, det smarta med att veta vad jag ville under tiden.Men på frågan om vem hon tyckte var mest misskött i Big Brother-huset, svarade Sarah Ritchie: ”Enligt min mening alla”. Han erkände senare: ”Jag skulle förmodligen ha skådespelat mer, men jag hade varit mer intressant också. Istället var jag till en början ganska mycket mig själv”.

Det finns också utrymme att elda upp hatarna. På Casa Che anförtrodde Sarah Ritchie att hon aldrig tidigare mött så starka förolämpningar som de riktade mot henne. På tal om hur hon upplever denna aspekt, förklarade hennes ex Gevina: ”jag tyckte om det väldigt mycketHan förnekade senare att han var arrogant: ”Jag spenderar min tid med många hungriga konstnärer och gör konsten till mitt liv. Mer extrem än arrogant om något”.

Tidigare intervju med Verissimo

I december var Sarah Ritchie gäst Silvia Tofani a väldigt rätt. Här finns dock en välkänd programledare Kanal 5 Han kastade flera grävningar på sitt ex, Jefina, och gick till och med så långt att han skrattade henne i ansiktet. Det här avsnittet inträffade särskilt när Tuvanen frågade Sarah Ritchie om hon ville och trodde att hon skulle vinna. Men när han ställde frågan brast utroparen ut i skratt.

Se även  Tina Cipolari arg över...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *