Det gick inte med Antonino Spinalbes, vi pratar inte längre

Big Brother VIP 2022/2023

Jennifer Lamborghini medger att förhållandet med Antonino Spinalbes tog slut innan det ens började. ”Vi känner inte, vi går inte”, förklarade den tidigare Big Brother Vip-sångaren.

Aktivera aviseringar för att få uppdateringar

Big Brother VIP 2022/2023

kärlekshistoria mellan Geneva Lamborghini och Antonino Spinalbes Det är över innan det börjar. Han erkände detta och svarade på frågor som mottogs under den sista dejten med honom vems husföre detta sångare och stjärna VIP storebror. Genève erkände sitt intresse för Belén Rodriguez’ ex-partner. Så fort han lämnade Cinecittà-huset bekräftade den före detta frisören också förlovningen med Lamborghini och tillade att han skulle ge deras förhållande en chans.

Jennifer Lamborghini: ”Med Antonino finns passion”

Var är Antonius? Varför frågar du mig?Genève skämtade innan han gick in i saken, ”Vi förblev vänner. Denna passion som band oss ​​har alltid funnits där. Kanske var det meningen att saker och ting skulle vara så här. För mig har han alltid varit någon jag har en mycket stark tillgivenhet för. Att prata om vänskap har alltid stått inom citattecken, eftersom vi kände varandra ganska mycket och inne i spelet. Livet är något annat. Vi startade den här vänskapen och då sa jag också att om jag måste se någon ur en romantisk synvinkel så blir jag väldigt krävande. Å andra sidan, om jag håller mig öppen så håller jag mig mjuk, och ser jag klassikern ”låt oss se hur det går” som inte tar på mig några plikter mot den andre släpper jag allt. Jag är mer för att se hur det går och sedan, om allt går bra, bestämmer jag mig för att fortsätta och gå vidare eller sluta här. I det här fallet öppnades den inte men det är bra”.

Se även  "From Far Away" - Libero Quotidiano

Genève försvarar Antonino Spinalbes: ”Nog med attackerna på sociala medier”

Men Jennifer gjorde det klart att hon inte uppskattade ingripandet av de fans som attackerade Spinalbese på sociala medier efter bilderna med Carolina Stramare: ”Kanske var Lamborghini inte rätt bil. Jag tar det som en sport, det betyder att det borde gå så. Jag läser mycket av det här på Twitter, det har blivit ett starkt ämne. Killar, sluta. Jag tycker att det är fel att attackera honom, han gjorde inget fel, och jag är inte förolämpad. Det är val, jag är inte den frestade och övergivna person som någon utmålar mig att vara. Jag tror att vi är på god fot även om vi inte hör varandra. Jag har mitt liv och han har det”.

GFVip Diskvalifikationer, Bernardini De Pace: ”Skadan på bilden, om jag var dem skulle jag begära ersättning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *