”Det blir väl inget tredje derby?”

Romagnoli, gräver på Mourinho: ”Det kommer inte att bli ett tredje derby, eller hur?”mästerskap

publiceras

Vi är


Alessio Romagnoli, i derbymatchen efter matchen mot Roma, hånade Giallorossi-tränaren, Jose Mourinho.

klev in Lazio Style Channel efter Lazio RomOch Alessio Romagnoli Han uttalade:

«Jag drömde om att dyka upp så här i derbyt. Det skulle inte bli ett tredje derby för Roma om jag inte har fel, eller hur? Vi vet hur de spelar men vi var bättre. Det viktiga var att få hem dem utan att släppa in mål, desto bättre. försvarsåtgärder? Det krävs bra lagarbete. Jag försöker göra mitt bästa för det här laget. Jag har alltid sett Lazio som en fantastisk grupp. Lazio har kvalitet och styrka. Jag är glad över att vara tillbaka i landslaget men jag tänker fortfarande på derbyt och njuter av det. hårdhet? Vi jobbar mycket på avdelningen tillsammans. Alla som spelar är nöjda. Alla vet vad de ska göra. Du tittar på ställningen och…? Jag säger att det fortfarande är långt. Det finns fortfarande många matcher kvar. Vi får se i det tredje derbyt. Vi gör tre av tre»

Se även  Euroleague: Partizan Belgrad - Milan 80-75 - La Gazzetta dello Sport

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.