Det är tredje gången för Corriere.it

till Simona Marchetti

Som Vanity Fair avslöjar, i dag på Hertha Berlin, friade den 35-årige fotbollsspelaren till sin flickvän den 6 december, men paret höll allt hemligt. Äktenskapet kommer också att vara i Metaverse och de två kommer att bära ett halsband med en droppe blod från båda

Bland mina olika aktiviteter finns också Ett mycket stort projekt i OVR Metaverse, vilken plattform jag tycker är mest lämpad för att hålla evenemang – förklarar den 30-årige influencern från Bergamo, som också är entreprenör, DJ och femfaldig Wushu kung fu-mästare -. Så jag tänkte att det kunde vara coolt, modernt och roligt att dela bröllopsdagen online med våra fans. Om det inte var nog skulle bröllopet ha en lite läskig sida (läskigt, ), vilket också avslöjades av Fradegrada. Vi bad en designer från New York att göra ett halsband att bära på din bröllopsdag, Du kommer att ta emot en droppe av mitt blod och en droppe av mitt blod. Boateng säger att jag älskar dig väldigt lite.

Tillbaka till det ödesdigra förslaget, faktiskt Den 35-årige före detta fotbollsspelaren från Milano och Monza, Idag på Hertha Berlin hade han redan bett Valentina att gifta sig med honom i november 2021, efter att ha inte varit tillsammans på tre månader. En med lite tålamod, bifogad nöje. Vid det tillfället hade jag inte ringen, och jag hade ingenting. Bara kebaben vi åt, Han skrattar. När vi säger kärlek vid första ögonkastet… Hos henne hittade jag det jag letat efter i flera år: frid. Vi stannar hemma i dagar och mår bra, erkände fotbollsspelaren. För första gången i mitt liv känner jag mig inte fel med mina principer och idéer. Och sedan, en dum bonus, resonerar hos influencern.

Se även  "Min son Dante är autist, så för honom är det att bära skjorta något...

Och så kom det andra förslaget, som paret delade i videon
Upplagt på deras sociala konton. Andra gången jag organiserade det rätt – avslöjar Boateng -. Tack vare frånvaron av Valentina, som skulle flytta från Como, ringde jag ägaren till hotellet, som var en vän, och inom sex dagar ordnade vi platsen: från rosor till ballonger till ljus för ordet ”gifta mig”. För fotbollsspelaren är det den tredje: från 2007 till 2011 gifte han sig med en tysk flicka som heter Jennifer, mamma till hans första barn, Jermaine Prince, medan han 2016 gifte sig med Melissa Satta, och de fick det andra barnet Maddox, Och från honom skilde hon sig 2020.

17 mars 2022 (ändring 17 mars 2022 | 13:13)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *