Dens 2022 ber Will Smith om ursäkt till Chris Rock för smällen
29 mars 2022 08:55

”Jag hade fel och var generad. Mina handlingar är inte indikativa för den man jag skulle vilja vara”, skrev skådespelaren på Instagram.


Instagram-inlägg –

”Våld i alla dess former är giftigt och destruktivt”, skrev Smith i ett långt Instagram-inlägg. ”Mitt beteende vid Oscarsgalan var oacceptabelt och oförlåtligt. Jag vill erbjuda mina offentliga ursäkter, Chris. Jag hade fel och jag är generad. Mina handlingar är indikativa för den man jag vill vara. Det finns ingen plats för våld. I en värld av kärlek och vänlighet.”

”Jag skulle också vilja be om ursäkt till akademin, producenterna, deltagarna och tittarna runt om i världen. Jag skulle vilja be om ursäkt till Williams och min familj från filmen ’King Richard’. Det har varit en underbar resa för oss alla ”, avslutade skådespelaren och beskrev sig själv som ett ”pågående arbete.”Se även  "Men vi är inte mer tre, Carlo Taranto vill inte ha det längre" - Currier ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *