Denna 101-åriga mormor hittade ett sätt att alltid vara ung

Alla måste inte fira sin 100-årsdag och vara så välartikulerade och energiska. Hjälten i denna berättelse vet mycket väl Hemligheten med livslängd Och han blev 101 år gammal. Den här kvinnan är en av de äldsta damerna i Storbritannien och hon berättar orsaken till sitt långa liv.

Livets elixir ligger i dansen

Tänk på blommor Hon är en före detta professionell dansare. I sitt liv dansade han alltid och gör det fortfarande. ”Jag kan inte leva utan att dansa – Tärningar – Och jag tror att det var det som gjorde mig ung och glad.”

gammal dam I åldern 101 år Försök att föregå med exempel för alla som anser sig vara för gamla för att göra vissa saker vid sextio, sjuttio eller åttio års ålder. Allt sitter i huvudet och så kommer kroppen att följa vår vilja.

Så idag lär den gamla damen dansa

Dinky började dansa vid tre års ålder Och hon undervisar fortfarande i dans på sin dansskola, Dinkie Flowers Stage School i Shoreham i West Sussex.

”Dans är hemligheten bakom min livslängd. Jag dansar alltid, jag studerar fortfarande och jag kan inte leva utan mina skor.” Jag älskar att dansa och kommer att ägna mig åt det till min sista dag. Jag råder alla att börja dansa för att förbli unga i kropp och själ.”.

Det är aldrig för sent att börja dansa

För Dinky är dansen inom allas räckhåll. Det är aldrig för sent att börja. Varje dag går damen till sitt kontor, börjar värma upp och fortsätter med övningarna. Vid 98 års ålder blev hon inbjuden på tv för att utföra steppdans.

Se även  Salesianerna välkomnar sina släktingar som flyr från krig

”Det låter svårt, men det är aldrig för sent att börja. När du väl vet vad du gör och har blivit lärd brinner du för det. Du behöver inte jobba hårt, men det känns bra att fortsätta röra på dig din kropp och böjer på knäna och sånt där.”.

Du kanske är intresserad av:

En gammal kvinna går på en Rammstein-fest för att minnas sin son

97-åringen gråter av glädje efter att ha gått ut gymnasiet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *