Den fantastiska historien om två fanvänner

Neapel Väntar på att komma tillbaka för att fira något viktigt under en lång tid. 33 år har gått sedan den senaste segern scudetto Och i år kommer äntligen tricoloren att bli blå igen. Många fördelspoäng som Azzurri satte mellan dem och sina motståndare, ett avstånd som gör att Napoli-laget kan återuppstå. italiensk mästare.

Förberedelserna har redan påbörjats i staden för Mästerskapsfest, med gränder och gator redan färgade blå. Och det finns bland dessa gränder som lämnat underbara minnen och mycket nostalgi, som ett fan Alfonso Santaniello. Någon har läst om hans berättelse de senaste veckorna: det vill säga Jag hittade ett barn, huvudpersonen i en intervju som genomfördes för 34 år sedan under UEFA-cupfirandet. Historien är hennes webböverföring blev videon viral på sociala medier. redaktion Space Neapel Så han bestämde sig för att kontakta honom för att låta oss berätta hans historia:

Intervju med Alfonso Santaniello

Han var 17 maj 1989Jag minns mycket väl hur många som var där. Min far hade en butik och varuautomat Högteknologiska material

, På den tiden var det inte samma sak som nu: att förse oss med dessa verktyg var vi få. Så vi hade den bästa utrustningen för att turnera, göra filmer och producera allt som lät perfekt eftersom vi hade mikrofoner som var bredband, och därför trådlösa. ibland Inte ens utrustade TV-apparater. med en vän till mig som pratade, AntonioVi bestämde oss för att gå ut i forcella Filmar vinnarceremonin i UEFA-cupen. Utger sig för att vara journalist. Sedan upprepade vi det för det andra mästerskapet 1990.

Hans videor köptes till en film om Napoli och Maradona

jag postade På grund av su youtube video båda två UEFA-cupvinst det av Den andra turneringen. Det här var videorna Vissa regissörer ser det Vem kontaktar mig för dessa videor och använd den för filmer. En av dem användes faktiskt för en film om Maradona. Jag har nu blivit kontaktad av produktionen engelskde köpte rättigheterna till dessa videor av mig, eftersom jag förstår att de förbereder något Jämför scudetton 33 år sedan med vad som kommer att göras i år.

Alfonso Santaniello och Antonio

Mötet med Mario hittade pojken efter 34 år

Bland videorna, förutom en med MarioOch Pojken hittades efter 34 årDet finns andra mycket fina saker också. Jag minns till exempel pojken som var Skölden på huvudet med siffran 2, eller En dam har två unga flickor: en i pansar nummer 1 och den andra i pansar nummer 2. Det fina är att en av dessa Två små flickor Marinellaidag är fru Vem är sångaren Andrew Sanino.

Allt tack vare sociala medier och Tik Tok

Hur hittade du Mario?? Tack vare sociala medier. min dotter ca 500 mila följare på Tik TokHan heter kekka. esse (Francesca Santaniello, ed), så han vet hur man använder det bättre än jag. Han rådde mig att klippa DVD-skivorna och lägga upp dem på min personliga sida. I den en beskrivning Jag frågade följare Hjälp mig hitta den Mun till mun ordnade resten. Kontakta mig så lyckades jag hitta den, Vi träffades också (Som sett i videon som blev viral på webben, red.). Mario är en väldigt bra pojke, vi tillbringade en timme tillsammans och en otrolig känsla bröt ut. Vi har kontakt och jag gav honom videon där han dyker upp.

Hur blir festen för den tredje Scudetton för Napoli?

Om jag kommer tillbaka på gatan dagen av Tredje mästerskapet? Många av Forcellas vänner frågade mig dock Jag tror att jag inte gör det. På den tiden var det vettigt eftersom alla inte hade möjlighet att föreviga dessa ögonblick, idag vilket barn som helst med en smart telefon De feststunder som blir kan återupptas. Så det tror jag inte att jag kommer att göra, det beror på ögonblicket. Vad jag förmodligen kommer att göra Ta samma kamerasom jag behöll trots att det inte fungerar längre, och kanske Vi tar ett souvenirfoto min vän och jag Antonio.

Om det blir samma känslor

dotterbolag De två första turneringarna? jag tror det för män Av den nya generationen, som aldrig har upplevt glädjen i en scudetto, Känslan kommer att vara densamma. ma För de av oss som redan har provat det, nej. Det har gått så många år, även att gå på festen kommer att vara annorlunda. Det var en annan sorts mildhet där, men jag är övertygad om att det fortfarande kommer att bli galet.

Ett spontant firande av två vänner visar hur det händer ibland tyfus Och från Känsla kan födas Idéer och verk Sedan förblir det graverat med tiden. I det här fallet, för alltid, i åtanke Alfonso Santaniello Och hans vän, Antonio.

Se även  Mare Fuori 5, vad kommer att hända nästa säsong? Är det någon som har...

Alla rättigheter förbehållna
Pasquale Giacometti

Vi är i Google News: alla nyheter om Neapel Klicka här

Artikel ändrad 29 mars 2023 – 14:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *