Den arga ex-presidenten: En mycket våldsam attack mot Juventus

Juventus meddelade, genom ett officiellt pressmeddelande, inkluderingen av Luca Maggiani Inom det egna företaget skulle hans roll vara Klubbdomarchef.

L ’tidigare assistent Huvudpersonen var omtvistad Catania – Juventus 2012 etablerade sig truppen som tränades av Antonio Conte mot sicilianaren tack vare värvningen av Arturo Vidal. Matchen täcktes dock senare av olika skiljedomskontroverser.

Under första halvlek, vid ställningen 0-0, underkändes ett mål för Bergisio, Rossoblos anfallare, för offside enligt många ej närvarande, medan Vidals mål i andra halvlek gynnades av Bendtners oberäkneliga läge.

Game Over 0-1 förbi BianconeriOch under presskonferensen efter matchen Antonio PulverienteCatanias president, ägnade sig åt en mycket stark reaktion, varför han sköts upp på grund av hans skadliga uttalanden mot domaren och assistenterna.

Attackerar den tidigare Juventus-presidenten

och då 10 år Från den dagen, ingång Magani I Juventus-miljön väckte han igen en annan kontrovers och kommentar Regn Han väntade inte på att han skulle svara på det Itasportpress.it:

”Nu är allt över. Äntligen kan jag med en antydan av ironi säga att Juventus har organiserat Maganis situation.

Jag hade inte fel att jag trodde fel för 10 år sedan, och när jag sa på TV att Maggianis Facebook-sida hade Juventus logga på, gjorde de mig galen och direkt togs en remiss.

Idag blev det ”kompenserat”. Jag såg det rätt på Magani som definitivt avgjorde matchen som Juventus oförtjänt vann på Massimino på grund av sina misstag.”

Tatiana DeGirolamo

Se även  Milanos marknad, kommer det defensiva målet att blekna? Nyheter från Tyskland