”De Rossi? Lite tjock… och om Spalletti säger jag att…”

Ferrara – kung Nainggolan I eftermiddags presenterade han sig som den nya fotbollsspelaren i Spal. a Ferrara Han hittar sin stora vän och tidigare partner i lagets tid som tränare Rom, Danielle från ryska. Så här sa den belgiske mittfältaren på presskonferensen: ”För en och en halv månad sedan började Daniele dra skämt om att komma till Spal att hjälpa honom. Jag trodde aldrig att jag skulle vara här. Den här saken fastnade i mitt huvud och tog företräde framför andra erbjudanden.” ”Lura från ryska Vi delade mycket och jag sa varför inte? – kontinuerlig Nainggolan -. Han älskar att spela spelet Spalletti. Jag tycker att det är lite fett. När han var fotbollsspelare sa han alltid vad han tyckte. Gör det nu på ett annat sätt. I denna första upplevelse för honom skulle jag vilja hjälpa honom på planen.”

Nainggolan: ”Jag föddes redo. Jag kanske inte gillar det men jag är ingen mördare i omklädningsrum”

Nainggolan Upprymd och kan inte vänta med att börja detta nya äventyr med Spal. Han sa om sin fysiska form: ”Jag ärJag föddes klar, tränaren bestämmer när jag spelar men resultaten måste komma och jag vill se slutspelet som är -9. Jag kanske inte gillar det, jag har min personlighet men jag var inte en mördare i omklädningsrummet.” På januarimarknaden gick det rykten om en möjlig återgång till Cagliari: ”Jag har aldrig hört från någon. Här i Ferrara är det mycket lugn. Tidigare sprang jag mycket, och idag gillar jag att använda teknik. Jag hittade en enad gruppFör mig är det viktigt att visa att man kan mer på planen.” på huvudrollen Siri B:”lära Ligan är på en lägre nivå än min första erfarenhet i Piacenza. Nu är det ungdoms-SM där det är mycket konkurrens. Jag är också här för att jag vid vissa tillfällen var riktigt trött på att vissa saker gavs så stor vikt. Vad en vanlig människa gör utanför planen kan jag också göra.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *