Dancing with the Stars, Selvagia Lucarelli: ”Min stol knarrade…

Under de senaste dagarna har det varit särskilt kontroversiellt Fallet med Enrico Montesanosom uteslöts från Dansa med stjärnorna Efter att han tagit på sig en nyfascistisk T-shirt i träningsrummet.

i går Lev livet Hon var gäst Vilda Lucarelli Och om fallet Montesano Han ville inte säga för mycket, men konstaterade utan att tveka att om han återvände till loppet kunde hon fatta drastiska beslut:

Vi pratar inte om ett fall Henry Montesano För de ska prata om det på lördag på Palando. Också för att det inte är vår sak att kommentera det inträffade. Han kanske kommer och jag går ut. Jag har den här känslan. Jag har den här känslan, jag hör min stol knarra.

Med hänsyn till dess bestämmelser a Dansa med stjärnornaDen Lucarelli Han uttalade:

Min kritik mot konkurrenter? Jag ger ärliga recensioner! Om de fortsätter med den extrema honungsvågen så kommer jag att följa det. De tre bästa, Ivan, Canino och Caroline säger alltid samma saker. För dem är alla vackra, goda, underbara. Sedan kom hon och kastade mig som en str**za. Om jag ger nollor så är det för att konkurrenterna i fråga enligt min mening förtjänar dem, även om de är karaktärer som Mugeni eller Zaneki.

Se även  Avsnitten hade premiär den 31 oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *