Dagens match live nu

Allt är klart på Olympico för första gången för kvinnorna från Rom på deras stadion. Nästan fyrtiotusen personer förväntades delta i kvartsfinalen i Champions League (första omgången) mot Barcelona.

22:51

91 ’- Liljor, vad synd!

Roma, återigen, var nära att kvittera: Panos är väldigt bra på att stänga dörren, återigen, för Giacenti

22:49

90′ – Av för att återhämta sig

Tre minuters återhämtning

22:46

Under tiden, i Olímpico, dyker Manolas upp

Vissa fans tar med sig ett foto av Manolas till Olimpico. De minns honom väl i Barcelona. Här är detaljerna

22:41

83′ – Roma är fortfarande nära lika

Roma får självförtroende: Från distans, tvingar Giugliano Banus, denna gång bra på att servera ribban

22:39

80-Andessa äter pumpan

Bad Banos som går ut utan att träffa bollen: Andressa, under Curva Sud, slukar kvitteringen

22:30

71′ – Roma är fortfarande nära lika

I början av andra halvlek får Roma självförtroende: Giacinte stjäl bollen och serverar Hafey som, två mot en, men skjuter svagt i famnen på Panos

22:18

58′ – Linari räddar mållinjen

Barcelona är nära att dubbla: Oshoala slår återigen huvudet med ett säkert skott, men Linari räddar på mål

22:14

55′-Giacinti Nära par

Roma dyker upp nära Barcelonas målvakt för första gången: Giacente skjuter, Barcelona gör bollen tillräckligt smutsig för att tillåta bollen att gå över ribban

22:13

Vem är Salma, Barcelonas stjärna?

Spelaren som gav Barcelona ledningen har en speciell historia: Jag läser här

22:06

48′- Caesar ankrar bestämt

Samma scenario som i första halvlek: Barcelona anfaller, Roma försvarar sig med Cesar som försöker blockera allt (inte så bra, dock Oshoala-anfallarens skott)

Se även  Bologna Juventus, VAR fungerar inte: Varför tilldelades Orsolinis straff och vem tog den | liga

22:03

46′- Av till andra halvlek

Börjar igen: Från den andra halvan av Rom – Barcelona: Inga ändringar

22:00

Naomi och Karl Brave på scen

där under intervallet Naomi med Karl Brave: de sjunger macomba

21:46

45′- Av för att återhämta sig

En minuts återhämtning före pausen. I Rom finns Andressa, matchens ex, väldigt nervös

21:44

Manuela Giugliano, 100 med Roma

Kvällen nr 10 från Roma återvänder till Olympico (har inte hänt sedan 28 maj 2017, behöver inte ens säga vem som bar den) Manuela Giugliano Firar 100 uppenbarelser i Rom

21:35

bild 34 Barcelona avancerar genom Selma

Barcelona avancerar Selma Roma utnyttjade en distraherad foul på Giacinti (ingen visselpipa) och slog Cesare med ett fantastiskt vänsterskott från kanten av området.

21:33

32′-Abodi och Gravina på Olimpico

I olympiaden deltog sportministern Aboudi och ordföranden för det internationella fotbollsförbundet Gravina. För Roma, bland annat Alberto De Rossi, Thiago Pinto och några av männen från Mourinhos stab

21:20

19′ – Caesar är fortfarande tummen upp på Graham

Barcelona är fortfarande farligt och spelar spelet. Rom stod emot Caesar och Hassan stängde igen dörren till Graham

21:17

Fyrtiotusen i Olimpico, det fanns inte så många damfotbollsspelare i Italien

Olympico tar emot 39 454 åskådare: det är matchen med det största antalet åskådare i den italienska damfotbollens historia.

21:14

13′-Ceasar räddar honom Salma Paralluelo

I slutet av en bra match av Barcelona är Camelia Cesar väldigt bra på att rädda Salma Baralelo, en 19-åring som redan har gjort 10 mål i ligan.

21:09

9′- Barca spelar matchen och tog nästan ledningen

I dessa första minuter var det Barcelona som gav matchen, och Graham Hansen gjorde nästan mål

Se även  Basket, italienska ligan: Tortona-show, Napoli vann med 97-72

21:01

1′- Utanför matchen mellan Roma och Barcelona

Den första delen av Champions League-kvartsfinalen mellan Roma och Barcelona startade

20:57

Lag går in på fältet

Passion på Olympico: Roma och Barcelona går in på planen

20:42

Körer mot Lazio i Curva Sud

Effekten av derbyt avtar inte: hurrarop mot Lazio i Curfa Sud såväl som mot Napoli

20:26

Roma på planen för att värma upp

Uppvärmningen har börjat i Rom. Spända spelare till en början. titta här Vackra bilder

20:04

Barcelona formation

Och så tränas Barcelona av Giraldez och ställer upp med 4-3-3: Panos. Brons, Paredes, Leon, Rolfo; Bonmati, Walsh, Guijarro; Graham Hansen, Oshoala, Paralawelo

20:00

Bildandet av Rom där Bartoli

Det här är en övning Han plockades ut av Alessandro Spogna för kvällens match och ställde upp med 4-4-1-1: Caesar. Bartoli, Winninger, Linari; Minami. Sertorini, Giugliano, Gregg, Hafey; Andressa. liljor

19:55

Mittemellan Noemis framträdande

Du kommer att vara diva, rumänsk, rumänsk, Naomi Att uppträda i första halvlek mellan Rom och Barcelona.

19:53

Honorato Council Member: ”Historic Match”

Idrottsrådgivare till Roms kommun, Hedra AlexanderHan sa: ”Det kommer att vara 40 000 åskådare ikväll för en match som redan är historia. Framför allt är det kvinnor och sport som skriver denna sida. Grattis till Roma: idrottarna, ledningen och ägarna”.

19:37

Rom tillkännager den kvinnliga maskoten

Den dagen då Spogna-tjejerna spelar för första gången på Olympico, ber Roma via Socios-appen fansen att välja namnet på den kvinnliga maskot som ska behålla Romulus. Namnen i loppet är: Arselia, Romina, Livia, och Flora.

19:34

Allt är klart på Olimpico, avspark 21.00

Alla är redo på Olympiastadion för matchen (sänds av Dazen). Avgång kl 21.00

Se även  Fiorentina - Bologna: 1-0 Serie A 2021/2022. Slutresultat och kommentar till matchen