Cristiano Ronaldo förolämpar sin partner efter misstaget

Tvåa i rankingen bakom Al Ittihad Men bara en poäng bort (50-49).Al Nasser till Cristiano Ronaldo Han bevisar att han har spelare med begränsad teknisk kompetens. Det är därför det är rätt att tro att fotbollen i Mellanöstern är ljusår borta från europeisk fotboll. CR7:s bortaseger i förra omgången kom med 5-1, innan vinst motAbha. En svår seger för Al-Nassr kom från en comeback i de sista minuterna efter det inledande underläget i första halvlek. Ronaldo tog hand om kvällens poäng i den 78:e minuten med en frispark från mycket långt håll, vilket också avslöjade motståndarmålvaktens mycket låga nivå.

Ronaldo, 8 mål på 9 matcher. Men en låg nivå i den saudiska ligan

Efter målet gjorde den 38-årige portugisiske anfallaren svepande gester mot publiken och laddade dem med bollen för den sista belägringen, som den sanne kapten han känner även i sin lågmälda eskapad i slutet av sin karriär. Framgången kom strax före mål, tack vare en straff som CR7 generöst gav till sin lagkamrat Talisca, som därmed kan fortsätta jaga ligans bästa målskytt-titel. Det är svårt för Ronaldo, som har nått nio mål på åtta matcher, att vara en del av ett lag med en avgjort låg teknisk nivå: Madeira-mästaren, trots alla sina ansträngningar, kan verkligen inte acceptera sina lagkamraters misstag. Kroppsspråket ger bort det.

Ronaldos ”illamående”.

Som hände i förra matchen när han såg bollen avancera på trokaren Abdul Majeed Al-Salihim, 28 år gammal, saudisk mittfältare. Cristiano placerade sig i mitten av området och väntade på en bra boll, men istället såg han förskräckt när ett skott utanför området skickade bollen till en fantastisk höjd. När bollen närmade sig ett hörn visade bilderna en arg Ronaldo, orörlig med händerna vilande på höfterna.

Se även  Europa League - De fem fakta om Sevilla - Juventus 2-1 efter ett tag: Vlahovics bedrägeri, Keizas och Cuadrados svek