Coppa Italia Live: Bologna Cagliari 1-0. Sampdoria kvalificerade sig efter 22 straffar, avgör målvakten Contini. Creamonis ok för förlängning | första sidan

De tre sista omgångarna av 32 kommer att äga rum idag i Italienska cupen: På planen tre lag från Serie A mot tre från B. på 15 la Cremonese värd Modena, Hitta en annan viktig hårbotten efter hårbotten av Sassuolo i föregående omgång. Tassirs herrar lyckades nästan: under 2-0 för mål Kyrka i Avena JianEmilion återhämtade sig under de sista två minuterna med en plats Diao. På förlängning, reducerad med 10 över en timme, dukade de efter för den fräscha dubbeln cernicolaVilket förtjänar Grigiorossis kval till åttondelsfinal mot Neapel.

klockan 18 Sampdoria Av Dejan Stankovic, sist i ligan, söker förlösning hemma motAscoli: att ta nästa omgång mot Fiorentina. Verre gav Sampdoria ledningen och lät Collocolo först ansluta sig till dem i första halvlek och sedan omkörd av Donati i den andra förlängningen. Men i finalen gjorde Sisio Kabuto 2-2 med en nick och så går det vidare Straffsparkar. Efter 22 straffar vinner Sampdoria tack vare Continis avvisande av den andra målvaktens skott, vår granne.

Jämförelse mellan Bologna och Cagliarivid 21, för att etablera en konkurrent Lazio. Värdar hittar nätverksväg med Scott, men avvisades av Farr för offside.

Officiella laguppställningar

Bologna (4-3-3): Bardi; Bosch, Bonifazi, Sumoro, Lykogiannis; Morrow, Scotten, Ferguson; Samson, Zirkzee, Barrow. Thiago Motas hjordar.

Cagliari (4-3-3): Aresti; Zappa, Capradosi; Obert, Barrica; Leela, Viola, Corvaldis; Pereiro, Lapadula, Milico. Liverani-besättningar.