Conference League: Marseille ok, lika mellan Leicester och Feyenoord

French fold BAOKE 2-1. English stoppades hemma 0-0 av holländarna. Fantastiska 3-3 mellan Feyenoord och Slavia Prag

Roma förlorar och Leicester och Eindhoven oavgjort (0-0). Istället ler den före detta Giallorossi som nu jobbar i Marseille. De första nittio minuterna av kvartsfinalen i Conference League slutade med ytterligare ett nederlag mot Norge inför Pellegrini och hans kollegor. Det är inga mål mellan engelsmännen och holländarna, medan OM presterade bättre än PAOK (2-1) tack vare gamla bekanta i den italienska ligan: Gersons mål – sedan utvisade – och Payet, som gjorde mål med assist från Cengiz Under, är avgörande. . I matchen 18.45 gav Feyenoord och Slavia Braga liv åt en match full av känslor: en comeback, en retur och ett mål på slutet, signerat Brahim Traore som gjorde poängen i 3-3-finalen.

Feyenoord – Slavia Braga 3-3

På De Kuip Park slipper holländarna nederlag men lämnar planen med dålig smak i munnen. Ledande efter 10 minuter med Sinisterra missade Linssen och hans lagkamrater uppenbart dubbeln med Kocku, som först träffade ribban och sedan skickade lite åt sidan. Slavia svarar med att slå ut den farligaste Ulayinka i första halvlek, som kvitterar i den 41:a minuten och startar återkomsten av sitt lag. I andra halvlek höjde gästerna takten i jakten till 1-2, som kommer i den 67:e minuten med Sur. Feyenoord var inte där och vände ställningen igen och nådde 3-2 tack vare resultaten av Senesi och Coco. Publikens vrål, sporrade av den oväntade returen, varar dock i några minuter: i slutet av återhämtningen vaknade Slavia och hittade 3-3 med Ivorian Traore.

Marseille 2-1 PAOK

Se även  Giants News, 25/2: Brian Dabol, offer för lönetak och mer

Utan den skadade Milik lämnar Sampaoli Pau Lopez på bänken och förlitar sig på Lirola, Gerson och Ander, ligamästarna, från första minuten. Brasilianaren gjorde 1-0 med ett kantskott efter 13 minuter, turken dubblerade nästan i den 30:e minuten och sedan, i slutet av första halvlek, behövde Payet bollen 2-0. I början av andra halvlek går El Kaddouri in i PAOK, som är placerad i mitten bredvid Kortic: 3′ räcker för att fd Napoli ska slå in kortet och korta avståndet, men Marseille tar direkt kontroll över matchen igen. . 3-1 passningspotential från fötterna på Ender, Payet och Saliba, som dock inte klarar sig. I finalen fick Gerson rött kort för ett andra gult.

Leicester – PSV 0-0

På King Power slösar Leicester mycket och skjuter upp kvaltalen till andra sträckan. Under de första 45 minuterna började PSV bra och Schmeichel tog sig in i 3:an med mer kraft än sin vanliga Gotze. Men direkt efter det gick rävarna in i matchen och försökte förgäves öppna matchen med Iheanacho, Tillmans, Albrighton och Barnes, som träffade ribban i den 44:e minuten.Scenariot upprepar sig i andra halvlek: engelsmännen anländer tre gånger framför motståndarmålvakten, men Iheanacho (två gånger) och Barnes misslyckas med registreringen. Nästa utmaning är planerad till torsdagen den 14 april.