Claudio Lippi, vädjar till Ray: ”Jag väntar fortfarande på att jag ska återgå till min position…

Upprop från Claudio Lippi Till VD för Ray, Robert Sergio. Faktum är att programledaren kommenterar vd:ns Linkedin-inlägg på ettårsdagen av hans död Pier Francesco ForleoSamtidigt som han erkände att ”det här inte är en idealisk situation”, skrev Rays sporträttschef, ”Jag väntar fortfarande på att bli återinsatt efter att ha tagits bort från företaget efter år av hedervärd tjänst för ett beslut som inte förebådade demokrati.” Jämfört med min version av intervjun som aldrig publicerades och som jag ville tro för att kunna leva i fred med era ”chefer” (en för alla Dr Coletta).

Claudio Lippi: ”Någon förklara för mig varför jag inte längre jobbar på oss. En vän förrådde mig och jag förlorade allt.”

Av Silvia FumarolaLibby tillade sedan: ”Jag är rädd att det är för sent nu för dig att erbjuda mig ett kontrakt som du gjorde Jag undervisar, Geletti, Di Martino, Ciambretti. Men jag har ett utmärkt minne, avslutade Libby och önskade Rays VD ”lycka till i hans nästa uppdrag.”

Se även  "Cancer förändrade min kropp"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *