Champions League, Juventus skriver historia och slog Lyon med 2-1

Tro”Innan han gick ut på fältet sa han det Montemoro För hans lag som lyssnade på sin tränare och återmonterade en leon Mycket stark, dra fördel av den numerära överlägsenheten och avslutningen av den första delen av kvartsfinalen UEFA Women’s Champions League 2-1. I början av loppet finns den första frågan och svaret: efter bara fyrtio sekunder har gått cascarino lägger i vägen för macario Det från ett närliggande skott högt upp; På kuppen framför en mer frestande möjlighet för Bianconer med snabbtsom utnyttjar kaoset undertecknat Bouhaddi-Renard Men det dyrbara målet för det slukar övertaget, ett stenkast från målet. Fransmännen betalade dock och vid 8-tiden träffade de målet med siffran 13 macariosom vrider huvudet med exakt hjälp av Pascha Och skrev på 1-0. Juventus är under press från Lyon men försvarar sig bra, ger mer utrymme till motståndaren först i den 31:a minuten, med macario Som försöker höger och inte träffar spegeln. Efter några minuter var det Pasha, som springer mycket i vänsterfilen, som sticker Baird Magnin Med ett tvärskott, men hemmamålvakten håller en bra målvakt och flyttar ifrån. vid 35 minuter Gräsand Han frigör sig i området och slår Juventus-målvakten, väldigt nära att göra mål, men gåstolar Massiv och räddar mållinjen under domaren Barnvakt samtalsintrång. bildning Bombastor Han har spelet i hand, kör bollen och tillåter inte en omstart Domän Och hans lagkamrater, och de får också nya bra chanser i slutet av första halvlek som han äger Gräsandsom hittar Grid men fortfarande är instängd utanför.

Se galleriet

Juventus störtar Lyon-mästaren: Vilken fest på stadion!

Lyon i den tionde minuten, återkomsten av Girelli och Bonfantini

55’an mbuk för helvete Cernoia och han tjänar GräsandSom sparkar hårt men inte oroar sig det minsta Baird Magnin. På 59′ Leon igen med Pascha, som bevisar olyckan med slutsatsen som kommer fram; nästa snickare Genom att lägga en läcker boll i mitten motverkar Juventus-försvaret faran och skickar en hörna. Vid 62′ stannade fransmännen på tio: Cernoia På mittfältet stjäl bollen a snickare Och han går ensam mot BouhaddiAustraliern gör ett misstag som siste man och får därmed lämna planen. Den gamla damen är galvaniserad och siffran 7 efter sittande cascarino Med sin utmärkta vänsterförmåga tar han ribban. Vid 71′ vrålar: Lunddorf Kryssar, Bouhadi kommer ut men fångar inte bollen som slutar mellan mina fötter gåstolarSom spränger nätet och spränger spelplanen. Vid 79′ visas också den nya posten välvilja, som skjuter på avstånd är riktigt kraftfull men felaktig. Vid 83 år knuffar och vänder den gamla damen Bonfantinesom tar hand om Girrelli och med hjälp av Karuso Han gör en perfekt diagonal och gör ställningen 2-1.